Най-тъмните страни на всяка зодия

0
Кой е най-лошият знак на зодиака?
Кой е най-лошият знак на зодиака?

Кой е най-лошият знак на зодиака?

Едва ли има еднозначен отговор на този въпрос, пише Блиц. И все пак е възможно да се избере най-лошият знак на зодиака по различни критерии, затова е доста трудно да се назове недвусмисленото първо място в такава класация.

Скорпионите са признати за най-мрачен, подозрителен, потаен и скептичен знак, който в същото време има много вътрешни проблеми. Те са отровни и отмъстителни, безмилостни и ревниви, егоистични, но може би не забелязват как се манипулират от всекиго.

Стрелците могат да претендират за първо място като най-лошия знак на зодиака при жените. Те са горещо закалени, ветровити и смятат, че тяхното мнение е единственото вярно. За всяка конфликтна страна те са безмилостни и жестоки. Въпреки това, често тези качества са присъщи и за мъжете от тази зодия.

Може би най-лошият зодиакален знак за мъжете е Везни. Те са непостоянни, често двулични, считат се за безгрешни, а са духовно празни. Твърде привързани са към красотата и естетиката, идеалистите са, но са и много капризни и понякога дори свадливи.

Заслужава да се отбележи, че всички знаци на зодиака имат лоши страни. Всеки зодия има своя собствена характеристика и всеки има сравнително хармонично вписване в общата картина на индивида.

Овенът е твърде упорит и не толерира нищо, което се случва без тяхната воля, поради което те показват агресия и раздразнителност.

Телецът по природа е малко алчен и егоистичен, дори в малките неща. Освен това те са много обикновени хора и често културата и духовността им са чужди.

Близнаци, често до старост, остават причудливи, безотговорни и несериозни хора, на които абсолютно не може да се разчита.

Раците са твърде уязвими и чувствителни, потопени в собствения си потаен свят друг човек никога не може да разбере какво точно се крие в неговия ум.

Лъвовете често са прекалено егоистични, разточителни за себе си и алчни за другите. В допълнение, те често са арогантни и мързеливи.

Козирозите са твърде нелогични за цялата им външна практичност. Често са склонни към недоволство и пренасят в живота тежестта на натрупаните оплаквания.

Най-безчувствените и неблагодарни зодии са…

Водолеите често са лекомислени, несериозни и безотговорни, не мислят за бъдещето и не са в състояние да вземат информирани решения.

Рибите често са прекалено скрити, странни и непонятни за другите.

Сега като знаете какви лоши черти са присъщи на знаците на зодиака, вие поне ще знаете какво да очаквате от тях и от какво трябва да се пазите.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари