На Дунав мост раздават флаери на 14 езика с призив към шофьорите за безопасно движение

0
От началото на годината в Русенско са регистрирани 137 катастрофи, при които 183 души са били ранени, а 11 са загинали
От началото на годината в Русенско са регистрирани 137 катастрофи, при които 183 души са били ранени, а 11 са загинали

От началото на годината в Русенско са регистрирани 137 катастрофи, при които 183 души са били ранени, а 11 са загинали

Повече от 700 флаера с призив към шофьорите да пазят своя живот и този на останалите в движението са разпространени през последните два дни сред влизащи в страната през ГКПП "Дунав мост" при Русе.

Инициативата е на Областната администрация в крайдунавския град, а нейното изпълнение е било възможно с помощта на Гранична полиция, съобщиха от областната управа.

На "<strong class='keys'>Дунав мост</strong>" при <strong class='keys'>Русе</strong> раздават <strong class='keys'>флаери</strong> на 14 езика с призив към <strong class='keys'>шофьори</strong>те за <strong class='keys'>безопасно движение</strong>

Инициативата е по повод на Деня за безопасност на движение по пътищата - 29 юни.

От областната управа информират, че от началото на годината в Русенско са регистрирани 137 катастрофи, при които 183 души са били ранени, а 11 са загинали.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    6
    Поправка
    Извинете ме за нелепия ник, с който съм писал коментар 1 - Kdmf;kske. Не съм забелязал в бързината, че пиша с клавиатура, превключена на латиница. Иначе трябваше да бъде Напомняне.
  • 2
    5
    до 3
    Иначе си прав, Дунавмост не е общинско съоръжение и всички приходи от него отиват директно в София. Шумът, мизерията, амортизираните пътища са обаче на нашата глава. Прочие, таксите от румънска страна влизат в бюджета на Гюргево, не на Букурещ.
  • 2
    4
    до 3
    Каквото си иска. Не може да се справи с този проблем, с въздуха, с разкопките по улиците - а с какво може?! Изобщо той защо я взема тая заплата, ако не се лъжа си я повиши още в началото на мандата? Доколкото ми е известно бул."България " не е от републиканската, а от общинската пътна мрежа.
  • 0
    3
    до 2
    И какво да направи Пенчото? Дунав мост не е общинско съоръжение, че да има власт над него. Кольо Събев е човека с транспорта, ама пуста му сенилна старост му пречи.
  • 3
    2
    русенец
    Не знам какво майкинта си ще раздават на тъпият Дунавмост, но в момента на бул. "България" , мамицата и и на нея, тъпи камионджии надуват клаксоните и няма сила, която да ги накара да спрат. Пенчо, че няма да направиш въздуха на Русе чист то ясно, ама поне с това не можеш ли да се справиш, гномчето ми сладичко?!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари