МВР няма да спре с акциите в нощни заведения

0
Целта на операциите е пресичането на разпространението на наркотици, заяви главният секретар на МВР
Целта на операциите е пресичането на разпространението на наркотици, заяви главният секретар на МВР Снимка: YouTube / стоп кадър

Целта на операциите е пресичането на разпространението на наркотици, заяви главният секретар на МВР

Ще се спазват правата на гражданите, но ще бъдем безкомпромисни по отношение на присъствието на непълнолетни в заведенията, сервирането на алкохол на тях и даването на райски газ.

Това заяви в Пловдив главният секретар на МВР Петър Тодоров по повод акцията в нощно заведение на Гергьовден, където 400 души бяха събличани. Той посочи, че операциите ще продължават, а тяхната цел е пресичането на разпространение на наркотици, съобщи вестник "24 ЧАСА".

“По отношение на проверката от инспектората за въпросната акция - тя ще бъде наистина задълбочена. Ако има данни за превишаване на правата, ще се заемем”, заяви Тодоров.

Преди дни министърът на вътрешните работи заяви, че акцията на Гергьовден не е била съгласувана с него и ако проверките установят нарушения, не е изключено да има и оставки.

Главният секретар на МВР Петър Тодоров пристигна в Пловдив, за да връчи ново оръжие на полицаите и да представи новия зам.-шеф на областната дирекция Сълко Литов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари