Задържаха четирима полицаи в София

3
Срещу служителите на реда е започнала и дисциплинарна проверка
Срещу служителите на реда е започнала и дисциплинарна проверка Снимка: МВР

Срещу служителите на реда е започнала и дисциплинарна проверка

Четирима полицейски служители - двама от 1 РУ на СДВР и двама от КАТ - София, са задържани, след като в четвъртък вечерта са поискали и получили подкуп в размер на 800 лева от спрян за проверка шофьор на МПС.

Служителите излъгали шофьора на автомобила, че в направената му проба е установено наличието на алкохол и наркотични вещества. След подаден сигнал от него Дирекция „Вътрешна сигурност” на МВР, съвместно със СДВР и СГП, провеждат съвместна операция и установяват полицейските служители, предава NOVA.

На четиримата е повдигнато обвинение и са задържани за 72 часа. Срещу служителите на реда е започнала и дисциплинарна проверка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Осман
    Заптиетата не са били толкова алчни.
  • 9
    1
    Отегчен
    Добре бе прости милиционери. За 800 лева останахте без сигурна заплатка, без ранна пенсия, без безплатни дрехи и телефони, без сума социални придобивки. Ще работите като мърши пазачи до 70 години /както се очертава/. За 800 лева бе! По 200 на човек. Цигарите и питиетата ми за два дни. Бе думни 5 000 000 лева, ако трябва си ги излежи, но ще живееш като принц после. Че сте прости е ясно, но когато сте и мизерно прости е квалификация. Добре поне, че няма да имате възможност да убиете човек.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари