Министърът на културата: Няма да си подам оставката!

0
Атанас Атанасов обясни, че никога не е употребявал алкохол и наркотици
Атанас Атанасов обясни, че никога не е употребявал алкохол и наркотици Снимка: Юлия Лазарова / Дневник

Няма да си подам оставката

Това коментира пред bTV министърът на културата Атанас Атанасов, след като в петък той пусна видеоселфи от кабинета си, което породи много коментари.

Реших да направя тест и да се обърна директно към хората, добави той и обясни, че никога не е употребявал алкохол и наркотици.

"Съжалявам ако съм предизвикал негативни емоции, целта беше аз да направя тест, да привлека внимание, защото имам да казвам много важни неща. За добро или за лошо той проработи и сега всички прожектори се обърнаха към сектор "Култура", каза той и добави, че има още една новина, за която почти никой не е разбрал.

"Новина от тази седмица, за която никой не разбра е, че отделихме милион лева, специално за филми с детска тематика. Всички отиваха досега в една и съща категория, които много трудно да спечелят, и никой не разбра през тази седмица за тази новина", обясни Атанасов. 

Той обеща и трето видео следващата седмица. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    До втори
    Абсолютно съм съгласен с теб. Само искам да те поправа - Иван Вазов е бил министър на просвещението - т.е. на образованието. Никога не е бил министър на културата. А с назначаването на това същество - ПРОСТО НАСКО за министър, лидет.рите на ПП показаха своето отношение към БЪЛГАРСКАТА КУЛТУРА. Отношение, което демонстрират по всякакъв начин. Да припомня ли, че единия от тях нарече музейните работници "бърсачи на прах". Представям си ако във Франция техния финансов министър каже подобно нещо, то на следващия ден Париж ще бъде блокиран от протестиращи и искащи оставката му. Но тук гробно мълчание. И то не само от работещите в свефарата на културата, а и от всички уважаващи своята държава и история хора. Отделно да не припомняме изцепката за калпавите бизнесмени. Никой досега не е показвал такова отношение към културата като ХАРВАРДЦИ. Дори и оспорваните в историята. Правешкия селяк назначи дъщеря си за министър на културата и в интерес на истината тя направи доста. Дори и "тиквомир", както простаците обичат да наричат Борисов бе назначил в два от кабинетите си един от успешните и доказали се скулптори - Вежди Рашидов. След падението на Радев с назначението на един погребален агент, разнасящ ковчези по кварталите наСофия /пардон - "професор" Минеков/, то сега това назначение не е само падение, то е ПОЗОР. Но едно нещо не мога да отрека на това недоразумение - 99 % съм убеден че е некорумпиран. Но само това не стига да си министър на КУЛТУРАТА НА БЪЛГАРИЯ
  • 3
    3
    русенец
    Не се притеснявай, идиотчето ми, не си първият дебил-министър. :( Дали ще си подадеш оставката или не, с нищо няма да се промени нито моето битие, нито на хората от сферата на културата.
  • 9
    2
    Наско е наглец!
    Ами, ако не я подадеш, ще бъдеш изритан бе, олигофрен! Ще се съберат утре стотина хиляди българи под прозорците ти, ще се качат в кабинета ти, ще те хванат за якичката и ще те изхвърлят! КОЙ си ти бе, нищожество? КОЙ те излъга, че след като се се "образовал" в някакви тригодишни курсове по актьорско майсторство в Щатите, каквито има с хиляди, си способен да бъдеш министър на културата на нашата хилядолетна държава? Че на този пост е стоял Иван Вазов бе, олигофрен Наско!!! добре ед, с какъв сурат ще се явяваш пак пред хората, след чутовния скандал, който предизвика с инфантилната си, олигофренска и просташка постъпка?! ти срам нямаш ли бе, нищожество Наско?!п Най-големите ни, изявени и авторитетни творци поискаха да си тръгнеш, ти как ще продължаваш да натискаш насрания си задник на министерския стол?! Абе, що ли не се хванете за ръчичка с Асен, дето сте ходили заедно на спявка в училищния хор в Хасково и не тръгнете по села и паланки да поправяте покривите на закъсали читалища? Ти лично само това можеш, нали?
  • 6
    1
    коленопреклонно
    Такова беше поведението на водещия в току-що завършилото "интервю" по една от телевизиите спрямо неадекватния министър, все още, на културата.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари