ОТ РУБРИКАТА: "КАК ДА СЕ ЗАСТРЕЛЯМЕ И В ДРУГИЯ КРАК"

1
Г-н Министър, нямаше да е никак лошо да се извиниш, а не да въртиш тия фантасмагории с привличането на вниманието
Г-н Министър, нямаше да е никак лошо да се извиниш, а не да въртиш тия фантасмагории с привличането на вниманието

ОТ РУБРИКАТА: "КАК ДА СЕ ЗАСТРЕЛЯМЕ И В ДРУГИЯ КРАК".

Днес министър Атанасов направи изявление, в което с турбо-неуместна ирония обясни, че в "петък Министерство на културата произведе голяма новина". А именно: 30,4 милиона лева за Национален фонд "Култура".

Не, не, не, пич! В петък ти произведе чекнене и клечане на перваз, за никакви 30 милиона нищо не се разбира. И това, което разправяш, че видеото ти било за "привличане на вниманието", са пълни глупости.

В обръщението си министър Атанасов съобщава, че "След четири месеца липса на обществено внимание, темата "Култура" отново е на дневен ред".

Първо: Ако не е била на дневен ред, виновен си ти, не сме ти виновни ние.

Второ: Когато се жалиш че новината от ФБ-страницата на "Министерство на културата" има едва 12 споделяния, да я беше споделил и ти. Да беше написал: "Френдс, голяма новина, шервайте, плийз". Или нещо такова, ако това ти е големият зор. Можеш да помислиш и как министерството, в което си министър, да си менажира по-добре социалните медии. Макар че това ти е последен проблем, да ти кажа.

Тежък любител е този човек.

P.S. Нямаше да е никак лошо да се извиниш, а не да въртиш тия фантасмагории с привличането на вниманието.

Взимай пример от предшествениците си: седнат, напият се, извинят се - това е културният порядък. Министър на културата си, все пак, кво ни връткаш като на читалищен фест.

Мартин Димитров

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Българин
    Всичко е толкова просто и логично: оставка. Веднага.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари