Момче, министерството не е квартален пъб! Дойде, поигра си, повярва си, изложи се. Сега си иди

5
Грешката не е страшна и фатална, страшното е, ако не осъзнаваш неспособността си и отговорността си
Грешката не е страшна и фатална, страшното е, ако не осъзнаваш неспособността си и отговорността си

Момче, министерството не е квартален пъб, или кръжок за развлечение и хоби. И "културата" не е залък за всяка уста. Нищо, че е дъвкана от всякакви усти, та е заприлича на стара дъвка без вкус и цвят.

Дойде, поигра си, повярва си, изложи се, самозабрави се.

Сега си иди. След две седмици ще те забравим, няма да е трудно. Поне не си направил много бели. Ще се забрави, живота е пред теб, ще си намериш работа, а и ние все някога може да си намерим "културата" и хората.

Промяната се изразява преди всичко в отговорност. Наглеци, мишки и залепили се за властта пиявици сме виждали. Виждали сме и всякакви мултаци, минекаци и калтаци в това министерство. И си ни личи. На всички ни личи. Много ни личи... културата.

Иди си, момче, грешката не е страшна и фатална, страшното е, ако не осъзнаваш неспособността си и отговорността си.

БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Култиваторът
    Този министър е култивиран и расъл до хладилника в защитена среда като повечето депутати,министри и особенно Киро Петков и Асен.Абсолютен лилифльор.Тези номеклатурни кадри излъчени от едни кръгове на бившите просто им личи партийно комсомолската школа на БКП.Във всеки клас през соца имаше по едно две подобия такива и двама трима в цялото училище Те се занимаваха с комсомолската и пионерската организация.По бригади бяха все в командването на бгигадата.Пълни идиоти.По ясно изразени подобни персонажи бяха от гимназий разни езикови и т.н. все бяха в услуга или слуги на ръководството на комсомола.На такъв ми прилича тоя лильо разнежен.Дано е виждал и други женски гащи освен тези които са окичени на майка му на простира у тях сред прането.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари