„Инфантилен гаф": Културни дейци поискаха оставката на Атанас Атанасов

3
Министърът обори критиците си като обясни, че не съжалява за публикувания клип
Министърът обори критиците си като обясни, че не съжалява за публикувания клип Снимка: Кадър Фейсбук

Министърът обори критиците си като обясни, че не съжалява за публикувания клип

Актьори и хора на изкуството критикуват остро поведението на културния министър Атанас Атанасов.

Какъвто ни е министърът на културата, такова ни е правителството – хермафродитско някакво. Каквото и да кажа ще бъде меко”, смята актьорът Васил Бинев, предава NOVA.

Други директно призоваха за оставката на Атанас Атанасов.

Инфантилен гаф, който, според мен, може да бъде простен с едно много кратко заявление до министър-председателя с молба да бъде освободен от този пост. Ако го направи в някакъв вътрешен чат между него и приятели - ок, но той е публична личност, той е министър на културата. Не е възможно да си позволи такова нещо”, категоричен е Веселин Калановски.

Министърът обаче обори критиците си като обясни, че не съжалява за публикувания клип, а напротив – с него отново е насочил погледите към оглавяваното от него министерство.

В петък министерство на културата произведе голяма новина. 30 милиона и 400 хиляди лева за Национален фонд култура са отворени за кандидатстване. Тази новина имаше 12 шервания. По-късно видео, което споделих от личната си страница, достигна до всички. 4 месеца по-късно, всички говорят за култура. Ако това е цената, която трябва да платя – готов съм”, каза Атанас Атанасов и опроверга съмненията на опозицията, че е бил под въздействието на наркотици.

Министърът на културата: Няма да си подам оставката!

А реакциите на хората от гилдията не спират.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    запознат
    Въпреки че не е за помнене, случайно го помня - неговото име е Румен Петков, но когато пикаеше в шадравана не беше министър а кмет на Плевен, и не беше в шадравана пред президенството, а на площада в Плевен. Поне така аз си спомням, ако няма и друг пикльо
  • 1
    4
    Филипчо Афрамоф
    Имаше един министър, който пикаеше пиян във фонтана на президентството. Не помня как се казваше.
  • 2
    3
    До втори
    Ами не се страхувай и напиши името на бащата на това правителство. Голяма работа че е президент. Именно той сглоби това правителство
  • 3
    2
    До т.н. русенец
    Какъвто е бащата на това правителство, такива са и "дечицата" му "малоумни" министърчета, както ги определяте, господине. Има една народна поговорка _ "Крушата не пада далече от дървото'. Такива си ги избрахте - такива ще ги гледате. Но за съжаление ги търпи целия народ!
  • 3
    1
    русенец
    Тиквата си намираше хората по бензиностанциите, Кирчо си ги намира в Харвард. Румене, защо разкара Тиквата, бе военен? С тези дечица малоумни какво ще правим, бе?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари