Мама се нуждае от вашата помощ, мили хора!

1
Истината е, че има надежда! Майка ми е много борбен човек и независимо от многото инсулти не губи вяра и кураж!
Истината е, че има надежда! Майка ми е много борбен човек и независимо от многото инсулти не губи вяра и кураж!

Здравейте, мили и добри хора!

Добротата в себе си тази скромна и на пръв поглед семпла думичка съдържа неизмерима сила, щастие и красота!!! Добротата е и Божи Дар за хората, които умеят и да съчувстват и помагат!

Мили и добри хора, обръщам се с огромна молба заедно и с божията помощ да помогнем на моята много добра и достойна майчица, възрастна жена в нужда!

Казвам се Яна от гр.София с висше икономическо образование и художник по душа!

Моята майка Руска през последните три години получи няколко мозъчни инсулта и е с 93% инвалидност с чужда помощ. Наложи се да напусна работа, за да поема грижите за нея, тъй като сме сами и си нямаме никой! Загубих преди три години брат си и баща си!

От когато мама се разболя не работя, отказват ми да стана и Личен асистент на мама с мотива, че няма свободни места или няма актуални програми за нейната възрастова група. Живеем двете с нейната пенсия от 240лв. Майка ми дълго време беше и без личен лекар поради смяна на местожителството. Беше цяло изпитание да мога да я регистрирам и да намеря лекар. Навсякъде отказваха, защото не можели да поемат повече пациенти, особено в нейното състояние...

От съвсем скоро личният лекар е факт! Благодарна съм много на този човек, защото прояви огромно състрадание и прие моята мила майка! 

През цялото това време и предвид недофинансираното от Здравната каса лечение на инсулти, аз поех изцяло лечението ѝ. Наскоро при поредната среща с невролог й поставиха и още една диагноза Паркинсон! От началото на болестта й започна да развива много силна парадонтоза! Всички зъби се чупят до крайност, текат силни възпалителни процеси! Трябва всички корени да бъдат извадени и да се изработят протези!

Всичко това поглъща всичките ми спестявания, наложи се дори да залагам лични вещи и мои картини. Независимо от огромните трудности не спирам да тая надежда, че може да бъде лекувана! 

Истината е, че има надежда!

Майка ми е много борбен човек и независимо от многото инсулти не губи вяра и кураж! Тя е много скромен и устойчив човек!

Успяхме донякъде да ѝ възвърнем говора и нормалните възприятия. 

Много благодаря на хората, които ме подкрепят!

Вярата ни продължава!

Мама се нуждае от вашата помощ, мили хора, за да може да бъде лекувана, да се направи актуално лечение и рехабилитация, за да може да проходи, да спрат и силните болки и да се завърне доколкото е възможно към по-нормален живот! Предвид това, че живеем с неинатa пенсия от 240лв. са нужни и средства за издръжка!

Аз съм неотлъчно до нея, посветила съм се изцяло на нейното обгрижване! Обичам я безкрайно много независимо от огромните трудности! За мен всеки прекаран миг с нея е Божи Дар! Надявам се силно моето послание да докосне сърцата Ви!

Много обичам майка си! Вярвам, че българите сме съпричастен и сърцат народ и не бихме оставили достоен човек просто да стои и да отброява в мъки минутите си.

Уверявам Ви! Много, много е трудно човек да търси помощ и съдействие за възрастен човек в нужда! 

ЗА НАС ВСЯКА ПОМОЩ Е БЕЗЦЕННА, ЗАЩОТО ВСЯКО ДОБРО  ГО ИЗМЕРВАМЕ С ИСКРИЦАТА БОЖЕСТВЕНОСТ СЪИЗМЕРИМА С БЛАГОРОДСТВО, ВЯРА И ЛЮБОВ!

СЪРДЕЧНО ВИ БЛАГОДАРЯ !

Вижте ТУК как можете да помогнете на Руска.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари