Да помогнем на мъничкия Крис в борбата му с коварно заболяване

0

В момента момченцето е на рехабилитация в Бирмингам, но предстои последващо лечение в САЩ или Чехия

Христо Тодоров Лазаров от Тутракан е на 2 години и половина и вече води героична битка с коварната болест на Krabbe (сфинголипидоза), съобщава БНР. Това е генетично и дегенеративно разстройство, сравнително непознато заболяване. Извършена е трансплантация на стволови клетки, но все още не е установено дали организмът му ги е приел.

Сега малкият Христо или Крис, както всички го наричат, е на рехабилитация в Бирмингам, но предстои последващо лечение в САЩ или Чехия.

Сумата за лечението е непосилна за семейството и техни приятели организират дарителска кампания "Бъдеще за Крис" с молба всеки, който може да се включи и да помогне на малкото дете да пребори болестта.

Банковата сметка е:

IBAN - GB40NWBK60162480095445

BIC - NWBKGB2L

LAZAROV TH

Или в платформата: www.gofundme.com/f/future-for-chris

Elena Lazarova

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари