Малкият Боби от Русе посрещна рождения си ден в болница в Турция

0

Момченцето ще бъде подложено на тежка рехабилитация, за която семейството му се нуждае от средства

Малкият Божидар Бонев от Русе посрещна 8-я си рождения си ден в болница в Турция. Момченцето е с диагноза детска церебрална парализа и претърпя преди дни операция, а сега му предстои тежка рехабилитация, за която семейството се нуждае от средства. На рождения ден на Боби близките му се обърнаха с апел за помощ – подаръкът да бъде надежда и подкрепа за момчето чрез дарение към дарителската сметка на Боби.

Боби е едно изключително умно и любознателно дете, което вече е ученик, но нещата при него не се случват толкова лесно като при неговите съученици. Още от бебе той води тежка борба за подобряване на своите двигателни умения поради нелеката диагноза детска церебрална парализа.

Той всекидневно е подложен на рехабилитация вкъщи или в рехабилитационен център, за да може да ходи самостоятелно. Към момента той се придвижва сам в затворени помещения, като прави крачки на къси разстояния и се придържа за мебелите.

От 2019 г. Боби посещава център за рехабилитации Рибем в град Истанбул и от усилената работа на рехабилитаторите и работата вкъщи със семейството има огромен напредък. През 2020 г. му бе поставен ботокс от проф. Фуат Билгили, след който той започва да прави самостоятелни крачки. За да може да бъде напълно самостоятелен, трябва още известно време да посещава рехабилитационния център.

Наскоро обаче стана ясно, че състоянието му се е влошило, тъй като заради учебните занятия детето е намалило посещенията си в рехабилитационния център, и се стигна до операция преди няколко дни. След операцията трябва нова интензивна рехабилитация, за която обаче трябват средства.

Боби се бори с всички сили и невероятна настойчивост, за да се върне на крака и да има нормално детство. Искаме да му подарим възможността да продължи с това, което го радва – игра, спорт и безгрижие.

Подарете му надежда и подкрепа, като направите дарение към дарителската сметка на Боби. Събраните средства ще бъдат използвани за покриване на разходите за неговата рехабилитация и дългосрочното му възстановяване. Дори малки суми или един sms могат да имат голямо значение и да превърнат неговия рожден ден във вълнуваща възможност за постижения.

С вашата щедрост и доброта можем да дадем на Боби най-добрия подарък за рождения му ден – възможността да продължи битката си и да се развива, както всеки друг на неговата възраст. Нека покажем на Боби, че не е сам, и нека се съберем като общност, за да му предоставим подкрепата и средствата, от които се нуждае.

Съберете семейството, приятелите и колегите си, и заедно нека бъдем промяната в живота на Боби.

Благодарим ви от сърце за вашата подкрепа и желаем на Боби щастлив рожден ден!“, сподели семейството му.

Ето как може да подкрепите Боби:

Чрез превод към дарителската сметка на Боби в Първа Инвестиционна Банка:

BIC: FINVBGSF

IBAN BG64FINV91501317256064

Титуляр: Божидар Бориславов Бонев

– Като SMS с текст DMS BOJI на номер 17 777, или направите дарение чрез някой от другите варианти в сайта на DMS, като кликнете на линка;

PayPal;

– Чрез дарение в сайта на Павел Андреев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари