"Макс телеком" пусна гласова услуга

0
От днес клиентите на "Макс телеком" могат да използват Voicer
От днес клиентите на "Макс телеком" могат да използват Voicer

От днес клиентите на "Макс телеком" могат да използват Voicer – мобилно приложение, което предлага провеждане на мобилни разговори през интернет (т.нар. Voice over IP – VoIP), съобщава "Капитал Daily". За целта желаещите могат да изтеглят софтуера за операционните системи Android на Google и iOS на Apple.

Офертата от дълго чакания на българския пазар четвърти мобилен оператор предвижда разговорите  с всички фиксирани и мобилни мрежи в страната да се таксуват с 5 ст. на минута, 10 стотинки на минута да струват разговорите в роуминг в рамките на Европа, а отчитането да е на всяка секунда. Услугата е само в предплатен вариант.

Изданието припомня, че и сега абонатите на мобилните оператори могат да говорят през приложения. Новото в случая е, че те вече могат да се откажат от услугите на "Мобилтел", "Теленор" и БТК, ако решат да преминат към "Макс телеком". 

Стартовият пакет, с който потребителите могат да ползват Voicer, е 5 лева с ДДС, като поръчалите получават и бонус от 1GB мобилен интерет в LTE мрежата на "Макс телеком". След това те могат да презаредят суми от 5, 10, 50 и 100 лева. Клиентите на Voicer могат да говорят помежду си безплатно. 

Услуга обаче ще може да се ползва само от тези, които имат смартфони.

Източник: Дневник
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари