Лечението не ми помага, чувам гласове!

0

"Лечението в затвора в Ловеч не ми помогна, чувам гласове и получавам халюцинации", каза преди малко пред съда в Бургас 31-г. Горан Горанов.

Той придоби популярност след серия хулигански прояви, включително нахлуване в една от католическите църкви в Бургас, както и нанасяне на побой на надзиратели. Днес състав на бургаския окръжен съд заседава, за да определи дали Горанов трябва да остане зад решетките, тъй като присъдата заради която е пратен в Ловеч изтича на първи септември, а по друго дело има наложена парична гаранция, предаде 24 часа.

Прокурорът Андрей Червеняков пледира за постоянен арест на Горанов като посочи, че при предишна по-лека мярка за кратко време той е имал три хулигански прояви, по които са започнати досъдебни производства. Оказа се обаче, че по нито едно от тези производства Горан не е обвинен, тъй като нямало извършени съдебни експертизи.

Адвокатката му Веселина Василева се противопостави на промяната на мярката. Тя посочи, че Горан никога не е нарушавал наложените му досега ограничения по това дело, винаги се е явявал пред следващите когато е бил призоваван.

"Искам да се прибера вкъщи и да се лекувам", заяви в правото си на последна дума Горан Горанов. Той живее заедно с майка си Саша. Преди време тя показа медалите, които синът й е спечелил като състезател по борба, включително и на международни състезания.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари