Убийството на жена си е излежавал издъхналият затворник в Бургас

2
66-годишният пандизчия може да е получил инфаркт след сбиване
66-годишният пандизчия може да е получил инфаркт след сбиване

66-годишният пандизчия може да е получил инфаркт след сбиване

Издъхналият след побой пандизчия в бургаския затвор е излежавал присъда за убийството на жена си. Това е Илия Николов, по прякор Маркуча, който преди 18 години убил жена си в Българово, а след това изхвърлил трупа и в Ахелойската река.

Опасен крадец-рецидивист от Сливен пък е побойникът, нанесъл няколко удара по Маркуча, пише 24 ЧАСА. Инцидентът е станал днес около 11:00 часа, в спалното помещение на един от двамата затворници. Маркуча и Стефан П. се спречкали, след което последвало сбиване.

Тепърва ще се уточняват причините за инцидента. Не е изключено 66-годишният пандизчия да е получил инфаркт след сбиването.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари