Джип разби портала на бургаския затвор след гонка с полицията

0

Арестувани са двама души

Автомобил разби портал на затвора в бургаския кв. "Акациите". Това е станало след гонка с полицията по бургаските улици около 16:00 ч. Колата буквално е влязла на таран и е разбила единия от порталите на затвора - при КПП-2. Стигнала е до следствения арест. В автомобила, който по първоначална информация е бил джип, е имало двама души, които са арестувани, съобщи „Флагман“.

Колата била със софийска регистрация, но по информация на медията хората били от Ямбол.

Полицията подгонила двамата, след като те били видени да се саморазправят с трети човек на бензиностанция "Шел" в Кумлука.

Те се опитали да избягат, но тъй като не познават трафика в Бургас, са пресекли двойна непрекъсната линия. Вероятно изобщо не са знаели, че влизат в затвора.

По информация на медията двамата са били неадекватни и дрогирани.

МВР съобщи, че двама криминално проявени мъже от Ямбол /на 27 и 31 години/ са задържани от служители на първо РУ Бургас, след като предизвикали пътен инцидент с материални щети с три леки автомобила по ул. “Индустриална”, а след кратко лутане в пресечките на кв. “Победа" навлезли челно в пресечката за следствения арест и минавайки през двете метални врати, спрели във вътрешния двор. Полицейските действия стартирали около 16:06 ч.

След получен сигнал за инцидент в района на пункта за технически прегледи на “Шел”, разположен на ул. “Индустриална”, при който агресивен мъж опитвал да се саморазправи със служител от пункта. Отзовалият се на сигнала патрул е забелязан от нападателя, който бил в неадекватно състояние и заедно с втори мъж се качил в джип “Мерцедес” със софийска регистрация и с висока скорост се опитал да избяга, блъскайки три леки автомобила по ул. “Индустриална”, нанасяйки им материални щети. “Мерцедесът” навлязъл в кв. “Победа” и след кратко лутане водачът му - 31-годишен неправоспособен водач се насочил към ул. “Вая” с цел излизане на околовръстното шосе, но объркал пресечките и челно преминал през двете метални врати на следствения арест към бургаския затвор, спирайки във вътрешния двор.

Един от мъжете изхвърлил на земята пакет със суха тревна маса /вероятно “друсан чай”/, след което са задържани от служителите на първо РУ-Бургас. След инцидента вратите своевременно са затворени, като не е допуснато излизане на задържани лица.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари