Прокурорският син излиза от ареста

0
Той ще излезе по "домашен арест", ако на втора инстанция мярката му за неотклонение бъде потвърдена
Той ще излезе по "домашен арест", ако на втора инстанция мярката му за неотклонение бъде потвърдена Снимка: БТА

Той ще излезе по домашен арест, ако на втора инстанция мярката му за неотклонение бъде потвърдена

Софийският районен съд реши - прокурорският син Васил Михайлов излиза от ареста с по-лека мярка за неотклонение – „домашен арест". Той физически ще напусне ареста само ако на втора инстанция новата му мярка бъде потвърдена, информира bTV.

Защитата на Михайлов поиска мярката за неотклонение на подсъдимия да бъде намалена от „задържане под стража“ в „домашен арест“. Мотивът - в продължение на една година без два дни е в ареста с малък период под домашен арест.

Според съда има опасност Михайлов да извърши престъпление, но тази опасност може да се неутрализира и с домашен арест. Мярката може да бъде контролирана чрез средства за електронно наблюдение.

Михайлов беше предупреден от съда, че ако нарушава мярката си, отново ще бъде задържан.

Съдът взе решението си след разпита на свидетели по делото срещу него. Решението не е окончателно и подлежи на обжалване

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    3
    Хора
    Толкова хубаво пишете.Всичко е вярно.Но как,защо се получава така?????Наистина само циганите и съдиите разбират от бой!!Не исках да го напиша,но обстоятелствата са такива!!!!Вижте му охилената физиономия!!!!Ето такива случаи,озлобяват народа.
  • 8
    2
    Проблем
    Ако пребия кюрпето, до един час ще ме арестуват и пратят в дрънголника. Една амуджа от блока редовно запушва паркинга товари и разтоварва дърва за огрев в блок с парно, ежи се, един шамар му плеснах /той табуретка 1.50/, след минути полицаи ми чукаха на вратата. Че протоколи, че обяснения писах в РУ-то.
  • 11
    1
    русенец
    Съдиите са за бой. Тоя бабаит вече си нарушаваше домашния арест въпреки гривната, сега пак ще го пускат? Отделно се е държал лошо в ареста и е заплашвал надзиратели, и арестанти, даже май се е стигнало до бой. Също ако не се лъжа той или Георги Семерджиев беше заплашвал или се е държал агресивно в съдебната зала. Докога ще търпим такива съдии? Те и циганите разбират само от бой...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари