Лавини и наводнения предизвикаха извънредно положение в САЩ

0
Засега има информация за един загинал - възрастен мъж, отнесен от водата в автомобила му
Засега има информация за един загинал - възрастен мъж, отнесен от водата в автомобила му Видео: NOVA

На места бяха регистрирани рекордни количества валежи

Наводнения и лавини предизвикаха извънредно положение в американския Северозапад. Има населени места, откъснати от света заради придошлите води. Основната магистрала, водеща на изток от Сиатъл беше затворена, след като 40 лавини паднаха в района за два дни, предаде NOVA

Новинарски хеликоптери снимаха операция по спасяването на семейство от къща, повлечена от свлачища. На кадри се вижда как мъж беше изваден от леглото му, останало под тонове кал. В няколко града бяха евакуирани хора след появата на пукнатини в жилищни сгради.

Сиатъл и още няколко града в щата Вашингтон регистрираха рекордно количество валежи. Засега има информация за един загинал - възрастен мъж, отнесен от водата в автомобила му.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари