"Красиви" гледки от Русе

4
Пенка Пеева сигнализира за препълнени контейнери на улица "Любен Каравелов" в Русе
Пенка Пеева сигнализира за препълнени контейнери на улица "Любен Каравелов" в Русе Снимка: Facebook

Пенка Пеева сигнализира за препълнени контейнери на улица "Любен Каравелов" в Русе

Във фейсбук групата "Русе" г-жа Пеева публикува снимка с препълнени контейнери за смет и разпилени торби с боклуци край тях. Гледката е повече от неприятна! Може би повечето отпадъци са се натрупали през празничните дни, но все пак фирмите за чистота е редно да вършат навременно работата си. Интересно как не са успели да предвидят, че покрай Великден и почивните дни има вероятност да се натрупа повече смет за извозване!?

Русенец се оплаква в коментар под снимката: "В квартал "Родина 4" вече втора седмица тече без да са минавали да изхвърлят контейнерите". Това е показателно, че проблемът с препълнените контейнери не е само в един район на града.

Дано фирмите за чистота реагират адекватно и почистят кварталите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    9
    Сандращ
    Аз харесвам кмета , защо мрънкате да не би той да събира боклука.
  • 1
    8
    нинова
    на снимката липсва недоебания некадърен педераст пенчо милков
  • 4
    7
    Митко Манафов
    Аз харесвам Пънчи,ще си го преизберем,осеменителят наш!
  • 5
    6
    Минувач
    Долна инсинуация, туй нивгаж не е бивало от как кмет менчо кметува! Да вдигат само по 1 контейнер, изобщо нищо не вдигат нищо. Никой освен него нема право да вдига каквото и да било. Защото казано е, като него няма други на света! Огледалце огледалце....
  • 13
    5
    Реално
    Какъвто е кметът и управлението на града и общината, такова е и състоянието им. Сметосъбирането е един от важните показатели за това. Има и друг момент и той е свързан с културата на част от гражданите, които изхвърлят торбите със смет както и където им попадне. За четири години този индивид "успешно" съсипа града!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари