Русе потъна в боклуци!

3

Обилно количество отпадъци покрай контейнерите допълват зимната картина в Русе

Снимки от мрежата показаха бедствено положение в Русе. Този път на фокуса на русенци са не падналите клони и снежни улици, а огромно количество отпадъци покрай градските кофи за смет.

Въпреки че не за пръв път гражданите изразяват възмущение от неизвозения боклук, този път ситуацията изглежда извън контрол.

Ето и част от коментарите:

"Едни хора почистват паднали дървета и клони, докато други зариват улиците с боклук. Защо трябва да мърсим града си и да знаем само да се оплакваме от нечистотията около нас ? Това не се случва за първи път на това място. Аз лично имах 4 торбички и не ме мързеше да отворя контейнера и да погледна, че е празен! Боклука не се оставя извън коша, освен ако не е нещо, което може да послужи на някого, ако все пак е пълен контейнера има други кошове на близо, НО НЕ Е ТОВА НАЧИНА!!!".

"Като са пълни до пръсване, къде трябва да си оставяме боклука? А иначе искат да си плащаме данък смет."

"Контейнерите не бяха почиствани от 3 дни! ПРЕЛИВАХА!! "

"Пети ден кофите зад Изложбената зала преливат и хората си хвърлят торбите около тях .Боклукът се разнася по улиците - какво трябва да се случи да пламнат зарази. Времето се стопли - не виждам какъв е проблема фирмата и всички по веригата да си свършат работата."

На този фон, градът се готви да грейне в коледни светлини. Дали Русе ще посрещне празниците малко по-чист или градската хигиена остава в код червено за бедствено положение?

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 13
    21
    Vse
    Русенци си избраха този кмет!!!!Градът ни никога не е бил толкова мръсен и не само за това,че така наречените граждани на Русе,си изхвърлят боклука до контейнерите,а и заради лошата организация,и липса на всякакъв контрол от страна на Общината към фирмата събираща боклука.Има контейнери,които буквално са поставени на уличното платно,като спряло МПС без светлини и са предпоставка за пътно произшествие.Но на оня неграмотник -кмета не му пука,осигури си още 4 години безпроблемен живот и еднопосочни инвестиции към себе си!!!!
  • 16
    20
    Истината
    Да им е честит на "русенци" червеният некадърен боклук Бенчо, който те си "избраха" като не отидоха да гласуват! Сега си псувайте още 4 години, на никой в Общината не му пука за вас!
  • 17
    19
    геро
    Браво! Такъв си го избрахте.
  • 18
    18
    Мизерници
    Мръсни хора мръсен град
  • 17
    17
    Мм
    Такъв си го избрахте, какво се оплаквате. Ще пусне протесна нотка сега Менчо Пилков
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари