Сметище в центъра на Малката Виена

4

Множество разхвърляни боклуци по улица "Добруджа" смущават русенци

Сметище грози центъра на Русе. За това научаваме от публикация в социалната мрежа. Смущаващи кадри, заснети на улица "Добруджа", за пореден път ни напомнят, че Русе отдавна не е Малката Виена, както бе наричан градът някога.

На снимките се виждат контейнери за смет, около които има множество разхвърляни боклуци. "Българинът няма съвест, няма възпитание...списъкът е дълъг...Като си плати глобата, ще си помисли дали ще направи това втори път...", гласи част от коментар под публикацията в групата "Писмо до кмета на Русе" във Фейсбук.

За съжаление подобни грозни гледки се срещат и на други места в Русе - нещо, което няма как да свържем с блестящата от чистота и безупречно подредена Виена.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    20
    Наблюдател
    Мизерията в целия град, включително и около кофите за боклук е правопропорционална на мизерията в главите на тези, които управляват Русе. Сайтът е пробит от тролове- всички неудобни коментари се дизлайкват мигновено.
  • 8
    19
    daskal
    И още хубости има... Всички контейнери са оплескани, омазани с разни течности, гнусни дори само за гледане! Няма ли кой да ги измие и почисти? Новите големи контейнери след изпразване са оставени със защипани на дъното мръсотии, които стърчат! Машината ли е проблем или работниците? След почистване около контейнерите навсякъде е свинщина от разхвърляни боклуци! Градът прилича на бунище!
  • 4
    18
    Re: До 14 "коментаторка"
    Да, аз мисля същото. Така си е!
  • 3
    17
    До 14 "коментаторка"
    Знам, че не си писала за цървулите от 1945 до 1990 година. Аз каквам каква е истината, че само малограмотни цървули ни управляваха. Избиха интелигенцията, заграбиха имотите и фабриките на хората. Завзеха земите и животните на хората по село. Научиха народа на мързел. с колективната безотговорност в ТКЗС, в бригадата и така нататък. Да припомням ли че именно по времето на цървулския социализъм народат казваше, учи мама, да не работиш. А че приватизацията беше варварска си права, само че пак я окрадаха комсолоците и партийните другари, децата на тези цървули, които унищожиха града ни и страната ни. Естествено и с помощта на съветския ботуш
  • 9
    16
    Мери
    “Сметището в центъра” е най-вече Община Русе с нейните обитатели!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари