Костадин Костадинов обеща да премахне плана за въвеждане на еврото

16
Правителството подписа смъртната присъда на българския лев, но не е късно да го отхвърлим
Правителството подписа смъртната присъда на българския лев, но не е късно да го отхвърлим

Правителството подписа смъртната присъда на българския лев, но не е късно да го отхвърлим

Председателят на партия „Възраждане“ д-р Костадин Костадинов и Цончо Ганев, заместник-председател на „Възраждане“ и водач на листата за 2-ри МИР се срещнаха с бургазлии, за да им представят националните и регионалните приоритети на партията, предаде БНР.

Планът за спасението на България преминава през спечелването на тези избори, заяви Костадин Костадинов и посочи следващите стъпки:

„След това веднага премахваме плана за въвеждане на еврото, който беше приет с 10 на 7 гласа в правителството, в резултат на което беше подписана смъртната присъда на българския лев, но не е късно да го отхвърлим. Предоговаряне на условията за членството на България в ЕС, защото това членство унищожава икономически нашата държава и политически ни е превърнало в суровинен придатък на Брюксел. Нормализация на отношенията с Русия - няма как да имаме каквато и да е нормална икономика в България без нормални икономически взаимоотношения с Русия. Референдум за членството на България в НАТО, защото откакто България влезе в НАТО загуби три пъти от своя отбранителен потенциал.“

Това, което сме си поставили за цел, е не просто управление, а преосноваване на българската държава, добави Костадинов.

Водачът на бургаската листа Цончо Ганев постави акцент върху здравеопазването. В последните 32 години тази важна сфера се превърна в търговия. Крайно време е на това да се сложи край, всеки един данъкоплатец да получава безплатно здравеопазване, а милиардите за здраве да отиват в държавните и общинските болници, категоричен бе той:

„В бургаски регион този проблем е още по-изострен, тъй като в малките населени места вече няма абсолютно никаква медицинска помощ. В странджанския регион това липсва. Точно затова е идеалното място държавата, ако ще дава разрешение за разкриването на нови болници, да е там. Да се развие и туризмът покрай климатолечението. Изключително важно е държавата да осигури адекватна медицинска безплатна помощ до всяко едно населено място без значение колко е голямо и колко е отдалечено от най-близкия град.“

100% безплатно обучение по медицина за българските студенти, но срещу 5-годишен договор с адекватно заплащане, според който те да започват кариерата си задължително в България, а част от тях да бъдат насочвани в районите, където няма медицинска помощ, развива тезата си Ганев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    В.П.
    Номер 2 : Ти си напълно ненормален ! За каква рубла говориш ? Май сънуваш монголски тугрици ?
  • -1
    2
    До 1
    Не знам какво имате против рублата. Еврото в последно време доста падна спрямо долара. Рублата си покачи стойността почти два пъти. Някои твърдят, че са изкарали доста пари за кратко време от инвестиции в рубли.
  • 3
    1
    Песимист
    А рублата и копейката ли ще въведе Коцето??
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари