"Възраждане" - Варна предлага Петър Волгин за евродепутат

0
В момента текат номинации в структурите на формацията
В момента текат номинации в структурите на формацията Снимка: Facebook / Петър Волгин

В момента текат номинации в структурите на формацията

Варненската структура на "Възраждане" номинира четирима души за листата на партията с кандидати за евродепутати, съобщи на пресконференция днес депутатът от партията Коста Стоянов, предаде БТА.

От Варна за водач на листата се предлага настоящият народен представител от партията Станислав Стоянов. Номинация получава и председателят на структурата на „Възраждане“ в Берлин Рада Лайкова. Другите двама, издигнати от варненската структура, са журналистът Петър Волгин и икономистът Виктор Папазов.

Стоянов обясни, че преди края на април ще е ясна пълната листа на „Възраждане“ и подредбата на кандидати в нея. В момента текат номинации в структурите на формацията, като след това те ще бъдат разгледани от организационния съвет на партията, който подрежда и одобрява листата. По думите му „Възраждане“ ще участва в евровота с пълна листа от 17 кандидати.

Партията има ясни критерии, на които трябва да отговарят номинираните, каза още народният представител. Основните приоритети за партията в Европейския парламент са референдуми за запазване на българския лев и за членството на страната ни в НАТО, както и сформирането на екип за предоговаряне на условията за членство на България в ЕС. Стоянов обясни, че партията отсега работи по тези въпрос с евентуалните си партньори в ЕП. Той допълни, че евродепутатите от партията ще работят за сформирането на нова група в ЕП.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    Балканеца
    Посредствено. Типично за възраждане. Набеден за журналист, небезпристрастен, про- болшевишки настроен и приел прозвището Волгин, с което се и представя в обществото, вместо фамилията си. Ама пък ще се намерят тъпунгери и за него да гласуват.
  • -2
    2
    Абсолюютно ЗА!
    Макар, че при успех БНР ще загуби един от най атрактивните и слушаните радиоводещи. А те са кът точно там.
  • -2
    1
    фена на Путин
    С две ръце гласувам за това момче !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари