Цончо Ганев: Българинът не е изморен да ходи на избори, българинът е отвратен от срамни коалиции!

1
Единствените, които ги е страх от избори са ПП-ДБ, посочи депутатът на "Възраждане"
Единствените, които ги е страх от избори са ПП-ДБ, посочи депутатът на "Възраждане" Снимка: БГНЕС

Единствените, които ги е страх от избори са ПП-ДБ, посочи депутатът на "Възраждане"

"Истината е, че българинът не е изморен да ходи на избори, българинът е отвратен от това, което се наблюдава през последните години - срамни коалиции, безпринципно молене и днес видяхме за пореден път апогея на това, което наблюдаваме в последните 35 години", заяви Цончо Ганев от "Възраждане" преди гласуването на решението за обявяване на първия мандат начело с Мария Габриел от ГЕРБ-СДС за неуспешен, предаде БТА.

Цончо Ганев коментира, че коалицията между "Продължаваме промяната -Демократична България" (ПП-ДБ), ГЕРБ-СДС и ДПС е "срамна". Стигаме до там, че хората са отвратени от избори. "Стигаме до там, че наглостта е безпределна и ставаш, за да обясняваш, как трябва да се спазва мъжката дума. Къде беше мъжката дума, когато обясняваше на собствените си избиратели, че Борисов трябва да е в затвора, Пеевски трябва да бъде изкаран от всякъде и да си понесе последствията по Магнитски", попита Цончо Ганев говорилия преди него Кирил Петков.

Вие влязохте в мазето на дъното, вие стигнахте до там да се молите от трибуната на Народното събрание на Борисов да ви удостои, да вземе всичко, което той си поиска, само и само вие да продължите по Плана за възстановяване и устойчивост да осигурите на вашите спонсори по няколко стотин милиона субсидии. Това сте вие, обърна се Цончо Ганев към представителите на управляващите формации.

Той посочи, че очаква Конституционният съд най-после да влезе в ролята си и да върне промените в Конституцията и постави въпроса, какво ще кажат тогава от ПП-ДБ на своите избиратели. Честно казано на голяма част от вашите избиратели им съчувствам и разбирам защо са отвратени от вас, добави депутатът. Голямата част от вашите избиратели са добри българи, които са видели някаква надежда във вас, но вие пропиляхте тази надежда, констатира Цончо Ганев. ГЕРБ и ДПС нямат проблем да правят безпринципни коалиции, но вие дойдохте с обещание за нов морал в политиката и го пропиляхте, каза депутатът.

Единствените, които ги е страх от избори са ПП-ДБ. Страх ги е от собствените им избиратели. Страх ги е от тези избиратели, които имат глави на раменете си и знаят, че няма да ги подкрепят повече, посочи Цончо Ганев. По думите му за разлика от тях "Възраждане" е решило да е опозиция и в 47-ото, 48-ото, 49-то Народно събрание. Изборите променят всичко и вие това го знаете много добре, обърна се той към залата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    mischi
    И от некоалиции е отвратен!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари