Костадин Костадинов: Сега е времето да напуснем НАТО

1
Българската армия беше унищожена, напълно обезоръжена, заяви лидерът на „Възраждане“
Българската армия беше унищожена, напълно обезоръжена, заяви лидерът на „Възраждане“ Снимка: Минко Чернев / БТА

Българската армия беше унищожена, напълно обезоръжена, заяви лидерът на „Възраждане“

Това каза лидерът на „ВъзражданеКостадин Костадинов в декларация от името на парламентарната група. По думите му за последните 20 години, откакто сме в НАТО нейният брой и състав е намалял четири пъти. От 45 хил. до 15 хил., в момента тя съществува само като фикция, посочи той, предаде БТА.

По думите му сме се включили в система, която вече е била “изчерпала смисъла от първоначалното си създаване и е започнала да търси оправдания за съществуването си, измисляйки заплахи“.

Костадинов смята, че партньорите ни от съюза са взели техническата документация по производството и са оставили българската страна да унищожи оборудването за производствените мощности в цеховете. Така не се постъпва с партньори, а с победени врагове, смята Костадинов.

Т.нар. ни партньори се постараха да изкарат от строй и конкуренцията на пазара за бронирана техника, каза лидерът на „Възраждане“ и допълни, че съюзниците ни са оказали натиск и не са позволили да развиваме дори научноизследователската дейност в областта на военните технологии и отбраната. Костадинов посочи, че е бил закрит изследователският институт към Българската академия на науките.

НАТО иска да води война, но няма потенциал, смята депутатът. По думите му съюзът е най-голямата заплаха за българската национална сигурност. Костадинов каза, че "сега е времето да напуснем НАТО".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    15
    до 13
    Доста нескопосано внушение, че някой го е страх от референдум :D И то от копейките дето уж сте против демокрацията, пък искате референдуми. Ами ето ви нови парламентарни избори - демократичен способ за налагане желанията на мнозинството от народа. Много по-легититен начин от референдум, който може да бъде атакуван от конституционния съд (както и стана с еврото). И повтарям - новите избори ги смятайте за референдум :D Ако получите гласовете с които бихте спечелили референдум, ще имате възможност да управлявате самостоятелно и да ни изкарате хем от НАТО, хем от ЕС, хем от валутен борд. Пълно щастие! Даже може да ни вкарате в руската педерация без война. Истински патриоти, истинска демокрация, истински мир - руский мир! :D
  • 1
    14
    До 8
    Дърто, щом ще премахваме промените от последните 9 месеца, ще се наложи да връщате с бабата увеличението на пенсиите от юли миналата година. Накуп! Това да не ти е подредбата на нужника на село в двора. А "Русе" ти е само букви на номера на жигулата, пардон, на голфа.:))))))
  • 0
    13
    до 9
    И като „отдавна нормалните българи сме решили да сме ЗА NATO, 3A EC, 3A Euro!“ що се плашите от референдуми?!? Или май не всички нормални са решили така?!? Това шубето е международен страх!
  • -2
    12
    Изпращач
    Напускай ти бе, олигофрен, те ти Северна Корея, те ти и любимата кочина Русия.
  • -1
    11
    хаха
    Спокойно бе копейки! Сега новите избори ги смятайте за референдум. Изберете копейката с 50% и ще имате парламентарно мнозинство и легитимност. Трети поред опит ви се очертава за има няма 2 години :) На тоя етап сте 15% копейки срещу 85% евроатлантици, либерасти, жълтопаветници, джендъри, третополови, бивши и настоящи комундели, укронацисти, чифути и други въображаеми врагове :D
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари