Какво стои зад Betway mobile вариантите за крайния потребител?

0
Всеки, който се интересува от света на онлайн залозите, вече научи, че на българския пазар стъпи един от глобалните бетинг лидери
Всеки, който се интересува от света на онлайн залозите, вече научи, че на българския пазар стъпи един от глобалните бетинг лидери

Всеки, който се интересува от света на онлайн залозите, вече научи, че на българския пазар стъпи един от глобалните бетинг лидери

Betway вече функционира и на наша територия, като предлага на любителите на спортните прогнози и хазартните развлечения голямо разнообразие от варианти за търсене на шанса и на печалбите. Но тези, които още не са се запознали с възможностите на платформата, се питат дали могат да я използват пълноценно и през своя телефон. Мнозина все още се питат какво стои зад словосъчетанието betway mobile, независимо дали е написано на кирилица или на латиница. Ще дадем няколко примера на тази тема, за да покажем как с мобилно устройство може да се извлече максимума от това, което предлага букмейкъра.

Но първо да изясним какви са вариантите за достъп до платформата за онлайн залози през смартфон или таблет. Опциите са две - или да се зарежда сайта на оператора през работещ браузър, т.е. да се използва мобилната версия, или пък да се свали специалното приложение, което е разработено от компанията. Бетуей мобиле апликацията може да се открие във вариант и за Android, и за iOS, като това са двете най-масови операционни системи, така че по-голяма част от потребителите у нас могат да си изтеглят мобилното приложение. С него се работи бързо и лесно, като изтеглянето и инсталирането става факт за броени минути. Но използването на мобилната версия на Betway също е напълно адекватна възможност, която не лишава потребителите от нищо, което намират и в основния уеб варианта на сайта на букмейкъра.

Активни промоции през телефона

Независимо кой betway mobile вариант използват, потребителите на платфомата могат да се възползват пълноценно от промоциите. Разбира се, преди това трябва да се създаде профил в системата на букмейкъра. Това става бързо, като за удобство препоръчваме да се действа през компютър, тъй като трябва да се въвеждат различни данни. Но регистрацията, естествено, може да се реализира и през телефона, няма проблем с това. А след като акаунтът е активен, вече трябва да се направи депозит, като именно на база на първата вноска се начислява и стартовият бонус. Той може да бъде употребен за спортни залози или за казино игри според предпочитанията на потребителя.

Играта на живо носи повече емоция

Основното предимство на betway mobile опциите е шансът да се залага на събития, които се развиват в текущия момент. Още при зареждане на платформата, независимо дали през браузър или с мобилно приложение, мачовете и състезанията, които вървят в реално време, ще излязат на преден план. Във всеки един момент можем да открием актуални предложения и да грабнем мига.

По същия начин може да се действа и с популярната функция Кеш-аут. Ако е направено предварително предвиждане, активният потребител в Betway има вариант да затвори залога, преди да е приключило конкретното събитие. Това от една страна може да минимизира загубите при негативен развой, а от друга - да служи като застраховка тогава, когато мачът или надпреварата върви в желаната посока, но не е сигурно дали ще се стигне до желания финал. С телефон в ръка е най-удобно да се активира тази функция, като това е сред най-популярните начини за използване на онлайн платформата през мобилно устройство, но далеч не е единственият.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари