Как да се възползваме от промоциите за спортни залози в Alphawin.bg?

2
Новите букмейкъри на българския пазар увеличиха избора на потребителите по отношение на количеството лицензирани онлайн платформи за спортни залози
Новите букмейкъри на българския пазар увеличиха избора на потребителите по отношение на количеството лицензирани онлайн платформи за спортни залози

Новите букмейкъри на българския пазар не само увеличиха избора на потребителите по отношение на количеството лицензирани онлайн платформи за спортни залози

Стартът на още оператори през 2021 г. направи още по-разнообразни вариантите пред играчите по отношение на коефициенти и промоции. Букмейкърът alphawin bg е добър пример и в двете отношения, като бонуси и апетитни ставки се съчетават при някои от офертите на компанията.

Предложението за нови потребители на този етап най-малкото покрива заложените досега стандартни, а дори може да се каже, че е над средното ниво за пазара. След регистрация клиентите получават 100-процентово кредитиране на база на стартовия депозит, като таванът на добавката е 200 лева. При положение, че за усвояване на началния бонус от alphawin bg сумата на вноската и допълнителните кредити трябва да се разиграе в 6-кратен размер, то така заложеният максимум намира златната среда. А за превъртане все пак не се допускат залози над 50 лева, както и такива с коефициенти под 1.60.

Cash Out е отлична възможност, но не е подходяща във всеки момент

Именно при разиграване на началния бонус не е добра идея да се търси често затваряне на залога. Такова действие няма да добави към актива за разиграване на офертата, така че поне в първите 30 дни след регистрация към кешаута трябва да се посяга внимателно. А иначе този вид промоция за спортни залози в alphawin bg естествено е сред най-предпочитаните от потребителите. Офертата обичайно е налична за основните събития, особено за футболните мачове и за тенис двубоите. Кешаут все пак не се предлага за селекции с коефициент над 30, като тази функция може да бъде блокирана или ограничена за определени пазари при някои срещи и състезания. А при новия букмейкър затварянето на залога може да бъде цялостно или частично - т.е. Има вариант част от заложената сума да остане в играта до края на съответното събитие (или до изясняване на изхода на прогнозата), като се затворят само част от рискуваните средства.

Игра на комбо е новият хит

Акумулирането на коефициенти се прави с идеята да се увеличи общата потенциална печалба. В менюто на букмейкъра alphawin bg тази опция присъства по различни начини. Може да се използва възможността за създаване на залог - постига се, като се комбинират две или повече селекции в рамките на един мач. Това комбо е известно и с термина бет-билдър, като печели все повече почитатели сред любителите на спортните прогнози. Можем да избираме измежду различни опции в менюто на една среща и да умножим ставките им, стига самите селекции да не са взаимоизключващи се (например Под 1,5 гол+Двата отбора да отбележат - не е възможно да се случат и двете).

А говорейки за комбо, разбира се, се сещаме и за класическата колонка. Стандартният множествен залог може да включва прогнози не само от различни мачове, но дори от различни спортове. При Алфауин има специална промоция, насочена към този вид игра. Потребителите, които обичат да редят колонка, могат да се възползват от офертата Комбо триумф, при която получават от 3 до 50 процента бонус върху чистата печалба, ако множественият залог е успешен. Процентът на добавената стойност зависи от броя на селекциите, като те трябва да са минимум. А колкото повече прогнози има, толкова повече се увеличава и потенциалната награда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари