Спортовете с най-високи коефициенти в Биуин

0
Когато говорим за спорт, Биуин е едно от най-доказаните и реномираните имена в Европа
Когато говорим за спорт, Биуин е едно от най-доказаните и реномираните имена в Европа

Когато говорим за спорт, Биуин е едно от най-доказаните и реномираните имена в Европа

От влизането си на българския пазар до ден днешен Bwin не е спирал да предлага качество в услугите си, въпреки че около този оператор не се шуми особено. Дали е заради липса на агресивна маркетингова стратегия, дали поради други причини, не е ясно, но Биуин има какво да покаже и с какво да допринесе за по-приятно изживяване в дебрите на интернет залозите. Особено когато говорим за спорт, този чуждестранен букмейкър е едно от най-доказаните и реномираните имена в Европа.

В този текст ще ви запознаем по-детайлно с някои от спортовете, за които биуин дава най-атрактивните и приканващи коефициенти. На първо място трябва да кажем, че бетинг компанията има изключително разнообразие в спортната си секция и предлага пазари за множества събития. Второто, което можем да откроим още тук са промоциите към коефициентите. Combi Plus и Price Boost са сред изключително предпочитаните от играчите предложения и много често биват прилагани.

Комби Плюс – е промоция със завишени коефициенти, предназначени за конкретни футболни срещи. Разбира се, опцията не е налична за огромен брой срещи, а за специално отбрани, като най-често те са сред най-силните и елитни първенства и международни турнири.

Прайс Бууст – втора полезна функция към допълнителното повишаване на ставките. Не че в Биуин те са ниски, дори напротив. Тази опция е точно един допълнителен ъпгрейд на и без това добрите коефициенти на компанията за спортни събития. В раздела “Price Boost” може да откриете специално избрани пазари със завишен коефициент. Отново – в света на Цар Футбол.

След като разяснихме съвсем абстрактно какво предлагат опциите към коефициентите в сайта на Биуин, е редно да обърнем поглед и към същината на текста, а именно спортовете.

Футбол – няма как да не започнем с най-масовия и обичан спорт на планетата. Биуин като марка с дългогодишни партньорства в света на футбола (с двата най-титулувани клуба на европейската сцена - Реал Мадрид и Милан) е почти морално- отговорен оператор за високи коефициенти и качество на предлаганите маркети. Опциите за залагане на футболни срещи са много разнородни. Може да бъде задоволен капризът на всеки един потребител, който търси и по-специфични прогнози.

Баскетбол – вероятно вторият най-игран отборен спорт в света. Играта с оранжевата топка и двата коша, дала някои от най-великите спортисти в историята. За тях също има страхотни предложения и високи ставки, с които може да се запознаете чрез мобилната версия на сайта или приложението на Bwin – и двете са изключително достъпни. Изключвайки НБА, както и международните евротурнири като Евролигата и Еврокъп, Биуин следи и много отвъд най-силните вътрешни първенства ала Лига Ендеса.

Тенис – слагаме и първи индивидуален спорт в нашия детайлен преглед на коефициентите на Биуин. Операторът е позиционирал секцията „Тенис“ дори на второ място, точно зад „Футбол“ в подменюто на голямата категория „Спорт“. Това само показва колко от компанията ценят тениса, където коефициентите са наистина сред най-сериозните на пазара.

Волейбол – преминаваме към още един колективен спорт. В Bwin се намират много и винаги добри предложения за волейбол. Най-силните лиги и турнири в света – Шампионска лига, Купата на CEV, италианското, полското и руското първенство и много други са в портфолиото на бетинг компанията. И освен че са в портфолиото на платформата, то са оценявани по подобаващ начин, с коефициенти, които малко други букмейкъри могат да предложат.

Други – на уебсайта на bwin се откриват възможни предложения за още близо 30 спорта. Любимите на американците бейзбол, американски футбол и хокей на лед не просто фигурират, а са със сериозно присъствие в раздела „Спорт от А до Я“, където букмейкърът събира цялата си спортна гама. Моторните, зимните и бойните спортове също имат достойно място, гарнирано с много благоприятни за игра коефициенти. На последно място можем да отбележим и, че хазартната компания е помислила и за хората с най-състезателен характер, като дава възможност за залагане на неспортни събития, а „Развлечения“, каквото е името на съответната подкатегория.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари