Ивана Тръмп е починала вследствие на злополука

1
Полицията проучва дали тя е паднала по стълбите
Полицията проучва дали тя е паднала по стълбите Снимка: Gulliver/Getty Images

Съдебномедицинска експертиза показва, че смъртта на Ивана Тръмп – първата съпруга на бившия американски президент Доналд Тръмп, е настъпила в резултат на злополука след претърпяване на наранявания на торса, предадоха Асошиейтед прес и Ройтерс, като се позоваха на властите.

Според съдебномедицинската служба на Ню Йорк причината за смъртта на Ивана Тръмп е „злополука, предизвикана от наранявания на нейния торс при тъп удар, предава БТА. 

Службата каза, че няма да прави повече коментари по разследването. Полицейски говорител заяви в четвъртък, че Ивана Тръмп е била намерена мъртва на стълбите в апартамента й. Хора, запознати с въпроса, казаха, че полицията проучва дали тя е паднала по стълбите.

Ивана беше майка на трите най-големи деца на бившия президентДоналд младши, Иванка и Ерик. Тя беше на 73 години към момента на смъртта си. Ивана и Доналд Тръмп имаха брак от 1977 до 1992 г. Доналд Тръмп обяви в четвъртък, че Ивана е починала в дома си в Ню Йорк.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари