Доналд Тръмп: Внезапната смърт на Навални ми показа упадъка на САЩ

7
Това е първият му коментар след новината за руския опозиционер
Това е първият му коментар след новината за руския опозиционер Снимка: AP

Това е първият му коментар след новината за руския опозиционер

Доналд Тръмп, който си навлече критики като президент на САЩ за възхвалата си на руския лидер Владимир Путин, направи първия си публичен коментар за смъртта на руския опозиционер Алексей Навални с публикация в социалните мрежи, предава Ройтерс, цитирана от bTV.

Внезапната смърт на Алексей Навални ме накара да осъзнавам все повече и повече какво се случва в нашата страна. Това е бавна, стабилна прогресия, с корумпирани, радикални леви политици, прокурори и съдии, които ни водят по пътя към унищожението. Отворените граници, манипулираните избори и крайно несправедливите решения в съдебната зала разрушават Америка. ние сме нация в упадък, проваляща се държава“, посочва Тръмп.

Не става ясно какви прилики се опитва да начертае Тръмп относно Навални, който се бореше срещу корупцията в руския елит, описвайки Русия като управлявана от „мошеници и крадци“.

Бившият американски президент беше осъден да плати 355 милиона долара неустойка за надценяване на нетното си състояние, за да подведе кредиторите. Според него решението на съда е политически мотивирано. Тръмп се подготвя за четири предстоящи наказателни процеса, докато преследва републиканската номинация в предстоящите президентски избори.

Републиканката Лиз Чейни, заместник-председател на панела на Конгреса, който разследва щурмуването на Капитолия от 6 януари 2021 г. на поддръжници на Тръмп, припомни честото обещание на Тръмп да търси „възмездие“ срещу политически опоненти, ако си върне властта.

Това, което Владимир Путин направи с Навални, е пример как изглежда възмездието в страна, където лидерът не е подчинен на върховенството на закона“, каза Чейни в телевизионно интервю. Според нея в Републиканската партия се е създало „Пропутинско крило“.

По-рано този месец Доналд Тръмп заяви, че би „насърчил“ Русия да нападне всяка държава в НАТО, която според него не изпълняват финансовите си задължения към Алианса.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    7
    Антония
    Хората от елита на САЩ са в мнозинството си идиот до идиота. Вероятно именно такива хора са необходими на американската олигархия.
  • 1
    6
    Джеронимо
    УРАГАНГУТАНЕ.....
  • -2
    5
    Личо
    Готово ,пращам ти един от мойте цигани с голема паламарка ще те опъне докато издържиш. Щом имаш желание има и решение.
  • -5
    4
    РУК за Ръша
    Абе щом не можете да спрете Путлер, поне ми пратете един негър да ме опъне с голямата черна паламарка, че не издържам вече!
  • -4
    3
    Йордан Петров
    Смъртта на Навални показва упадъка на Републиканската комунистическа партия, която все по осезателно иска да превърне САЩ в нещо като Русия. Харесването и имитирането на диктаторите в Русия, Сев Корея, Китай и т.н от Тръмп , пропагандата от типа на комунистическа партия в бившия съветски блок все повече ни доказват, че не е далеко денят в който Тръмп и Републиканската комунистическа партия ще превърнат САЩ във фашистка -тоталитарна държава, в която ще има потенциално много американци които да споделят съдбата на Навални.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари