Иван Бакалов: ГЕРБ се занимава основно с това да крепи Борисов

0
Членовете на ГЕРБ повтарят като папагали казаното от Бойко Борисов
Членовете на ГЕРБ повтарят като папагали казаното от Бойко Борисов

Членовете на ГЕРБ повтарят като папагали казаното от Бойко Борисов 

Има два варианта след изборите, каквито и да са прогнозите, пише Иван Бакалов във Facebook.

Първият е „Промяната”, БСП и „Демократична България” да съберат 121 депутати и да съставят правителство. Другият вариант е ГЕРБ, ДПС и „Възраждане” да имат 120+ депутати и да съставят правителство.

Засега не се вижда никакво разбирателство, което да позволи ГЕРБ да направи коалиция с „Промяната”. Те заедно събират стабилно мнозинство над 120 депутати. Но от „Промяната” наричат ГЕРБ крадци, мафия и т. н. – нещо, което мислят и мнозинството избиратели, симпатизанти на различни партии. Най-меките досега сигнали към ГЕРБ са били, че докато Борисов е лидер на тази партия, нямат никаква база за работа с нея.

А ГЕРБ не дава никакви признаци, че ще се разделя с Борисов. Основното занимание на всички лица от тази партия е да го крепят. Повтарят като папагали казаното от него в по-възпитана форма.

Основната им задача е да задържат колкото може отслабващата си власт и влияние, и да осигурят законодателна защита на Борисов да не го съдят.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари