Имаме юбилей от началото на Апартаментгейт

0
Какви са резултатите от десетките проверки?
Какви са резултатите от десетките проверки?

Стажанта в преследване на Валери Жаблянов и Красимир Каракачанов.

Едно ДДС разлика в цената на самолетите. Някой ще каже ли колко струват?

След смъртта на малката Мими, „присъдата“ на пациентите, изречена от Красимира Обретенова – майката, която преди година „разплака“ премиера Борисов и след това замина за Холандия.

Едни милиарди за железопътна инфраструктура се харчат. От кого и за кого? Има ли опасност да пропуснем европейски пари в тази сфера – анализ на журналиста Севетослав Метанов.

Каква ще е съдбата на частния имот, който община Пловдив опита да превърне в парк. Говори адвокат Иван Демерджиев.

Имоти, проверки, властиамащи. Имаме юбилей от началото на Апартаментгейт – какви са резултатите от десетките проверки? И още – интервю с председателя на ресорната комисия в Народното събрание Борис Ячев.

Играта загрубява – кипърският строителен предприемач Харис Контурис във все по-трудната си борба да оцелее в българска бизнес-среда.

Иван Хиновски за метастазите на българската енергетика. Една крайно песимистична прогноза на експерта за скорошен фалит.

Биляна Петрова – един анализ на едни до болка познати кадри от ареста им с Десислава Иванчева – става ли ясно как белязаните пари са попаднали в кашона с доказателства?

ЕвроДикоФ“ намери кадрите, които искаше председателят на граджанско движение „БОЕЦ“ Георги Георгиев в предходния епизод. Гледаме ги изцяло и всеки преценява къде е истината.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари