Диков говори на европейски теми с Мария Габриел

0
Стажанта в нова светлина - ЕвроДикоФ
Стажанта в нова светлина - ЕвроДикоФ

Стажанта в нова светлина – ПР-и гледат учудено как Диков говори на европейски теми с комисар Мария Габриел.

Еврокомисарят с най-високо одобрение и „ЕвроДикоФ”, който не спира да се бори за вашето одобрение. Не толкова изтънчен беше разговорът с акад. Вежди Рашидов.

Разцепление в групата на БСП заради гласуването за Сотир Цацаров като шеф на КПКОНПИ. Такъв нож в гърба на Корнелия Нинова не беше забиван от години.

Цацаров не трябваше да става Главен прокурор и в нормална държава никога не можеше да бъде шеф на КПКОНПИ. Какви са „убийствените факти“ в предепа на тази теза.

Бившият журналист от БНТ Никола Йотов – хората с имоти по трасето на АМ „Хемус“ след Боаза са втрещени! Защо?

Поредицата „Черната книга на правителственото разхищение на България“ на фондация „Фридрих Науман“ – Мила Чернева с материал за това как милиард и половина се вадят от ръкава на Бойко Борисов и са раздават по неясни критерии. Темата е актуална след като тази седмица нови стотици милиони се изсипаха за пътища.

Анализ на поредните рундове от боксовия мач между Румен Радев и Бойко Борисов. Как Борисов побесня, но се изложи сериозно.

Адвокат Веска Волева за скандала, при който банкова служителка изтегли милион лева и изпрати на свой виртуален любовник. Но защо никой не пита за вината на банката?

Как за 8 минути „чугуненият дует Борисов-Дани Кирилов“ уж решиха проблем, който се влачи повече от 10 години. Колко изречения успя каже Кирилов, преди Борисов да го прекъсне и допълни.

Кметът на Септември, подкрепян от ГЕРБ, и осъден вече на втора инстанция, назначава бесепари за кметски наместници. Как става това? В студиото адв. Николай Баташки.

По системата „Асене, върни!“ коментара на спортният журналист Илиан Енев, който тези дни напусна Нова ТВ за това, че си позволи истината. Какво се видя на мача Лудогорец-Локомотив Пд. Журналистът беше „ударен служебно“, но гордее ли се пак Кирил Домусчиев?

Продават марката на вестиник „Стандарт“. Какво следва за журналистите, които имат да взимат пари, за кредиторите, както и за някога авторитетното издание. В студиото адв. Елка Пороминска.

Веселина Томова в студиото на „ЕвроДикоФ“ с коментар не само за горещата тема „Портних“ – кой го отърва. И още – суперскандална история с каналджии-ченгета, които прекарват срещу доста пари имигранти. За техните чадъри от високо място.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари