Ананиев направи за смях и премиера

1
Вреден за вашето здраве
Вреден за вашето здраве

Гадни, но конструктивни предложения на Стажанта към политици в Парламента.

Как Волен Сидеров – бивш началник на Емил Кошлуков – може да го превърне във втория Коко Каменаров. Продължението на сагата, започнала в „Референдум“ по БНТ тази седмица.

Кирил Ананиев като „връх на недоразуменията“ в родното здравеопазване. Нали вчера се оказа, че парите за здраве на „Борисов 3“ не били петдесет, а шест милиона. Та нещата заприличаха на „компютрите и компотите“. Този път Ананиев направи за смях и премиера.

Смъртоносната неразбория с трансплантациите. В България май арестуват грешните хора – онези, които търсят спасение, а не „шайката“ в здравното министерство. Един различен прочит на шумните акции по залавянето на хора, пътуващи за трансплантация в Турция – коментар на адвокат Христина Николова.

Ще стане ли някога ясно какво точно е свършил Иван Гешев откакто прокурор? Ама не само количествено, а и качествено. Извадки и коментар на Диков от писмото на председателя на ВКС Лозан Панов към Главния прокурор Сотир Цацаров. Разбира се, и мнението на Гешев.

Рекет за 12 милиона евро срещу депутата от ДПС Делян Славчев Пеевски и срещу почетния лидер на ДПС Ахмед Демир Доган? Една мистерия по линията България-Румъния-Франция. Яснота няма, но хората си стоят в ареста.

И още мистерии от „словоохотливата“ Прокуратура. Съдят трима, че са искали да убиват Пеевски. Ама за двамата не е много ясно. Нещо като уравнение с две неизвестни. За какво става дума – адвокат Константин Симеонов.

Джок Полфрийман – част втора от интервюто на Сашо Диков зад стените на затворническото общежитие в „Бусманци“. Този път австралиецът за безобразията в затворите – наркотици, подкупи…

„Отровното трио“ – Арман Бабикян, Николай Хаджигенов и проф. Велислав Минеков – този път в пълен състав на живо в студиото. Ще чуете някои от най-смелите си мисли, изказани в ефир!

Гледайте цялото предаване ЕвроДикоФ!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари