Коментарът на Стажанта за изборните „победи“ - за кметовете, против ГЕРБ

0
Султанът на първия ред – Бойко Борисов в „харема“ на своята партия дирижира вчерашната Национална среща на ГЕРБ
Султанът на първия ред – Бойко Борисов в „харема“ на своята партия дирижира вчерашната Национална среща на ГЕРБ

В „ЕвроДикоФ“ днес очаквайте:

Султанът на първия ред – Бойко Борисов в „харема“ на своята партия дирижира вчерашната Национална среща на ГЕРБ. Един плах коментаторски опит на Диков за преразказ по картина.

„Успешният“ Цацаров и „Незаменимият“ Гешев в Парламента – много НСО и малко смислени думи. Дали Гешев все пак някой ден ще се осмели да даде истинско интервю?

Коментарът на Стажанта за изборните „победи“ - за кметовете, против ГЕРБ.

Лидерът на БСП Корнелия Нинова за следизборните неволи на опозицията. С няколко думи, полежението е „Мафия ни управлява, Сашо!“

Румен Гечев: „Де е Киро на Кирия?“ Плащаме лихви на Саудитската фирма, която строи газопровод у нас, а държим българските пари на отрицателна лихва в чужбина?

Финансовият министър Владислав Горанов: Финансови гимнастики, както той може! А, и един въпрос за „онзи луксозен апартамент“ на Кръстника. Там уж всичко е наред, дали?

Разследващият журналист Мариета Димитрова, преди и сега, критик на кмета на Благоевград. Ще потвърди ли съдът разкритията й за кмета Атанас Камбитов. И още - да внимава новият кмет!

Куп „странни“ решения в одобрените проекти за строителство на магистрала „Струма“. Вижте част от думите на строителния инженер доц. Иван Якимов. Пълния запис на разговора по темата с очаквайте в „ЕвроДикоФ“ на 15.08.2019 год.

Журналистът Елена Кирова изхвърча от ТВ „Черно море“, защото дръзнала да търси коментар от кмета Портних за пиянско-секскуалния му скандал в Хайфа. Всички гледни точки по темата, както и нови разкрития на Сашо Диков и Веселина Томова. И още - Томова за Цацаров и Гешев: „Повече им подхожда да се виждат с Коза Ностра, отколкото с Венецианската комисия.“

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари