Гешев: Побоят над Слави Ангелов е атентат срещу държавата

1
Това заяви главният прокурор Иван Гешев от мястото, където в момента тече специализирана акция по задържането на нападателите на журналиста
Това заяви главният прокурор Иван Гешев от мястото, където в момента тече специализирана акция по задържането на нападателите на журналиста

"Това, което се случи с вашия колега Слави Ангелов е атентат срещу държавата".

Това заяви главният прокурор Иван Гешев от мястото, където в момента тече специализирана акция по задържането на нападателите на журналиста, който беше нападнат от маскирани с тръби на път към дома си преди около месец, предава Дарик.

Главният прокурор благодари на колегите си от МВР и наблюдаващите прокурори, които са обобщили огромно количество информация, за да стигнат до нападателите. 

"Става дума за група, занимаваща се с телесни повреди. Единият от случаите е на вашия колега Слави Ангелов", каза главният прокурор, който уточни, че наблюдаващите прокурори утре ще решат колко лица ще бъдат задържани. 

Гешев разясни, че към момента се правят претърсвания на адреси, но отказа да даде повече информация, за да не нарушава тайната на следствието. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари