Гербаджии с фланелки с лика на Вожда го бранят от тероризъм пред дома му в Банкя

3
Разбрахме, че тече подготовка за поредна гнусна и безбожна провокация, заяви гръмко Георг Георгиев пред събралите се симпатизанти на ГЕРБ
Разбрахме, че тече подготовка за поредна гнусна и безбожна провокация, заяви гръмко Георг Георгиев пред събралите се симпатизанти на ГЕРБ

Акция пред дома на Борисов в Банкя. Този път от активисти на ГЕРБ, облечени с тениси с лика на Вожда. Бранят го от тероризъм.

Така Георг Георгиев възприема протестите, които се провеждат традиционно в последно време пред къщата на шефа му. Не е изненада, че именно той – Георгиев – е водещият на събитието Напоследък си вре носа навсякъде – показва се от телевизора, от фейсбука, от хола на премиера… А днес до него - бабаити със заплаштилно скръстени ръце, пише FrogNews. Това ли са младежите, за които говореше Борисов в нощта след изборите?

От името на лидера на ГЕРБ той благодари на поданиците, които се бяха събрали чинно пред дома му в Банкя, а събитието се излъчваше пряко от страницата на ПР-а на Борисов Никола Николов.

В хода на деня разбрахме, че тече подготовка за поредна гнусна и безбожна провокация от страна на обичайните заподозрени – разпопения поп, една бивша премиерка, кандидат за президент впоследствие. Все хора, които са известни със своето дръзко поведение. Такива, които не правят нищо, само идват пред домовете на други хора и ги тероризират“, заяви гръмко Георг Георгиев пред събралите се симпатизанти на ГЕРБ.

Дори в ден като днешния – за смирение, ние много бързо се организирахме. Този терор няма да продължи. Няма да допускаме повече издевателството над хора, техните семейства и деца. Една година търпяхме и бяхме толерантни“, забръщолеви Георгиев. От думите ме стана ясно, че от ГЕРБ били възпитани, но о днес, след като вече не са на власт, толерантността им приключвала.

Георгиев заплаши ответна реакция, защото каузата на ГЕРБ никога никого не била увредила (каквото и да има предвид).

Нека да се знае, че ние сме много добри, но имаме и своя предел“, завърши гордо Георгиев.

Прекрасно“, се чува в края на видеото от ПР-а на Борисов Никола Николов, явно възхищавайки се на „брилянтната“ режисура.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари