Бойко Борисов: Не знам какво се случва, защото нямам ток в Банкя

0
Лидерът на ГЕРБ обясни, че в Банкя, където живее, има буря и няма електричество, има наводнения и посочи, че ето това било "промяната"
Лидерът на ГЕРБ обясни, че в Банкя, където живее, има буря и няма електричество, има наводнения и посочи, че ето това било "промяната" Снимка: архив

Лидерът на ГЕРБ обясни, че в Банкя, където живее, има буря и няма електричество, има наводнения и посочи, че ето това било "промяната"

Бившият премиер и настоящ лидер на първата опозиционна сила ГЕРБ Бойко Борисов отказа коментар на политическите събития тази вечер и не отговори на въпрос каква ще е позицията на партията му след като един от коалиционните партньори - "Има такъв народ", обяви, че напуска управляващата коалиция, съобщи "Дневник".

Борисов заяви, че не знае какво се е случило, защото няма ток. Лидерът на ГЕРБ обясни, че в Банкя, където живее, има буря и няма електричество, има наводнения и посочи, че ето това било "промяната".

Той каза, че ще получи информация по-късно от съпартийците си. Борисов на няколко пъти увери, че не знае за действията на лидера на "Има такъв народ" Слави Трифонов и ще коментира, когато бъде информиран.

Трифонов обяви по-рано днес, че изтегля министрите си от правителството, заради неразбирателство по преговорите за еврочленството със Северна Македония и разминавания по актуализацията на проектобюджета. На свой ред премиерът Кирил Петков заяви, че няма да търси подкрепа от опозиционните ГЕРБ, ДПС и "Възраждане".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Мунчо
    За Тиквомир е съвсем нормално да лъже.
  • 8
    1
    Да бе
    Щото по жицата идват новините и твоите подчинени вече не са ти съобщили, а и по интернет по телефона не си разбрал. Не се прави на умряла лисица 🦊.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари