Бойко Борисов: В последния ден на кабинета се раздават централи, милиарди левове се разхвърлят от едно в друго министерство

0
Правят се назначения в митниците и то на водещи митници, допълни лидерът на ГЕРБ
Правят се назначения в митниците и то на водещи митници, допълни лидерът на ГЕРБ

Правят се назначения в митниците и то на водещи митници, допълни лидерът на ГЕРБ

Мераклии за премиери винаги ще се намерят. Аз мисля, че президентът е отговорен човек и на него може в случая да се разчита да не влезем в такава колизия, каза в кулоарите на парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в отговор на въпрос дали ще има служебен премиер заради новите конституционни промени.

Има Конституция и тя трябва да се спазва, коментира още Борисов, предаде БТА.

Той подчерта, че се е доверил на съпредседателя на "Демократична България" Христо Иванов за промените в Конституцията.

"Вие сте интересни хора - аз си мислех, че ще ме попитате как в последния ден на кабинета се раздават централи, няколко милиарда се разхвърлят от едно в друго министерство, правят се назначения в митниците и то на водещи митници. А вие ме питате какво ще стане след два месеца и половина", обърна се към журналистите лидерът на ГЕРБ.

Борисов бе попитан за решението да бъдат иззети 100% от печалбите на държавните предприятия, които се прехвърлят в държавния бюджет. На въпрос дали може да има проблем с бюджета на страната, лидерът на ГЕРБ цитира Международния валутен фонд (МВФ), който, по думите му, казва, че е груба грешка да се декапитализират енергийните дружества. „Поне да слушаме какво ни казват отвън, нали всички само с посолствата се оправдават и с чужди държави. Затова мисля, че това не трябва да се допуска. Факт е, че то си става и сегашният кабинет, без да съгласува нищо, еднолично си взимат решения и си управляват“, добави Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Bahtiy
    Този път, ти остана назад!!! Как ще го преживееш?!!! Беше хубаво, като хвърляше от джипа народната пара?!!! Нищо не е вечно!!! Изтече ти времето!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари