Бойко Борисов: Преговори с ПП-ДБ ще има

0
Академик Николай Денков никога не можеше да вземе решение, докато не чуе Иван Модев, Кирил, Асен, една поредица хора.
Академик Николай Денков никога не можеше да вземе решение, докато не чуе Иван Модев, Кирил, Асен, една поредица хора.

Академик Николай Денков никога не можеше да вземе решение, докато не чуе Иван Модев, Кирил, Асен, една поредица хора.

Това заяви от Букурещ лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, пише вестник "24 часа".

Той е там заедно с Мария Габриел на конгреса на ЕНП.

"Мария Габриел ще управлява този кабинет. Тя ще каже с кои министри може да работи. Затова е логично преговорите да се водят от този човек. Ако искаме премиер послушко, с уважение го казвам, или такъв като академик Денков, който никога не можеше да вземе решение, докато не чуе Иван Модев, Кирил, Асен и една поредица хора. Премиерът е овластения от народа да взима бързи и категорични решения.", посочи Борисов.

Той потвърди, че през следващите дни ще има преговори за продължаване на управлението с ПП-ДБ, водени от кандидата за премиер на ГЕРБ Мария Габриел.

"В случая президентът не ни е виновен, виновни са тези самонадеяни хора, които в желанието си да покажат колко са велики, ни тласнаха в криза. Предполагам, президентът е разумен човек, така че се надявам, че следващите няколко дни няма дори да поиска да се забърква", допълни Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    1
    Тиквомир
    Тиква, с какво те държат хамериканците на къс повод, сиреч послушен, че си сменяш "принципната" позиция по три пъти на ден?:) Едва ли е само с Магнитски.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари