Георги Георгиев, БОЕЦ: Това е война! Стягайте се

1
„Гражданите срещу мафията за промяна и справедливост”. Това е посланието, което БОЕЦ отправяме и което обединява гражданите и силите, които не искат да се връщаме в мрака на ГЕРБ, ДПС и патериците им от ИТН и Възраждане
„Гражданите срещу мафията за промяна и справедливост”. Това е посланието, което БОЕЦ отправяме и което обединява гражданите и силите, които не искат да се връщаме в мрака на ГЕРБ, ДПС и патериците им от ИТН и Възраждане Снимка: Фейсбук

ТОВА е война. Не е политика, или финансова криза, нито проблем с ветото за Македония, това е война на мафията и кремълските слуги за връщане на пълен контрол върху държавата

„Гражданите срещу мафията за промяна и справедливост”. Това е посланието, което БОЕЦ отправяме и което обединява гражданите и силите, които не искат да се връщаме в мрака на ГЕРБ, ДПС и патериците им от ИТН и Възраждане.

Много граждани трудно могат да заявят „Подкрепа за правителството” на Корнелия Нинова, която ни убеждава, че Русия е приятелска държава. На много други им е омръзнало от „месии” и подкрепа за този, или онзи политик, или в случая „двойният месия” – Кирил и Асен. Но на всички ни е писнало от мутрите на Буда и Шиши и подлите слуги и схеми на кремълската пета колона и ченгетата от ДС, които ни крадат и тровят живота от десетилетия. И срещу тях ще се изправим през следващите дни.

И ще е война. И ако се стигне до избори то войната ще е още по кървава и тежка. И не трябва да спираме нито за ден. И не трябва да оставяме тази война на политиците, а гражданите трябва да водим събитията и който политик, или партия застане до нас в тази война срещу злото, то той ще има и шанса да получи и нашето доверие. Да застане до нас на площадите, да застане до нас с действия и след изборите да продължим заедно войната. Сега този шанс имат Продължаваме Промяната и Демократична България.

БОЕЦ продължаваме битката. Стягайте се. Още от утре всеки ден на площадите!

Георги Георгиев, БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    11
    Вчера
    От ОМО "Илинден" пуснаха платформа, в която се искаше пълна Македонизация на Българите в свободната Пиринска Македония и потомците на Македонските Бежанци в останалите части на Родината, а несъгласните да се репресират за "Език на Омразата"! А Петков още не е приел френските предложение за капитулация, а приеме ли - Бог да ни е на Помощ! Нима поддръжниците на сдружение "Боец" от Свободната Пиринска Македония ще допуснат да превърнат децата им в еничари!? А от другите части на България как ще се почувстват, ако някой млад македонист вземе да изнасили непълнолетната им дъщеря, защото възприемал Българките като "проституки", които се продавали за "две червени" - двеста югодинара!? Или ако техен роднина бъде убит от млади Македонисти!? Затова, забравете партийните предпочитания и свалете предателрите Петков и Весела Еничарнева!
  • 0
    10
    Rte
    Империята на злото е изчадието сащ!
  • 3
    9
    До 8
    Само една лека поправка, колега, 80 % от "руската" армия по това време са били УКРАИНЦИ! Това са били най-добрите и храбри войни! На тях трябва да благодарим!
  • 5
    8
    Който и да е
    Анти-копейкин, с теб съм братко! Долу ръцете от отечеството псевдопатриоти от интернационала! Същата тази Русия, която ни докарва 3 национални катастрофи и 3000 лв за 1 долар. Стига с тези глупости за соросоиди, като конците ги дърпат агенти на КГБ. Първото нещо което комуниста казва за някой, който не споделя идеите му е, че той е фашист, соросоид, национален предател или враг на народа... Поклон пред руските войници загинали за освобождението, но не и пред имперските интереси на КГБ.
  • 6
    7
    До 4
    Адмирации за коментара!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари