Дубълът на "Дунав" падна с 0:3 от "Черноломец" Попово

0
За русенския тим остава утехата, че направи опит да се противопостави на един от силните отбори в групата
За русенския тим остава утехата, че направи опит да се противопостави на един от силните отбори в групата Снимка: ФК Дунав

За русенския тим остава утехата, че направи опит да се противопостави на един от силните отбори в групата

Дубълът на русенския тим "Дунав" падна с 0:3 от "Черноломец" Попово в домакинска среща на стадион "Дунав" пред 150 зрители.

Първият гол бе вкаран от Беадир Беадиров в 30-та минута, Тихомир Кънев вкара от дузпа в 85-та минута, а третият гол бе само след две минути, а голмайстор Йордан Иванов.

Първото полувреме беше равностойнно без кой знае какви положения и пред двете врати, но първи късмета да вкарат имаха гостите. Грешка в защитата на Дунав бе използвана от играчите в червено и Беадир Беадиров откри отблизо, съобщиха от ФК Дунав.

Малко по-късно Славчев отправи тежък удар от границата на наказателното поле, но Дани Николов изби. Второто полувреме стартира отново равностойно. Нашите момчета имаха няколко добри опита към вратата на поповчани, но без чисто положение. Може би най-чистата ситуация бе след пробив отдясно и пас по земя, но нямаше кой да засече прострелното центриране. В самия край на мача дойде и развръзката, нарушение в наказателното и дузпа за гостите, която Тихомир Кънев вкара с лекота в 85-ата минута. Възпитаниците на Илиян Памуков стигнаха и до трети гол 2 минути по-късно с прехвърлящ удар на Йордан Иванов.

За "Дунав" остава утехата, че направи опит да се противопостави на един от силните отбори в групата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари