"Долу зелената лъжа": В Русе излязоха на протест срещу Ковид мерките

12
Те поискаха да имат достъп до продукти, услуги, работни места, обществени заведения и културни мероприятия "без да се налага да се инжектират с експериментални течности или да плащат за тестове"
Те поискаха да имат достъп до продукти, услуги, работни места, обществени заведения и културни мероприятия "без да се налага да се инжектират с експериментални течности или да плащат за тестове" Снимка: БТА

Протест против мерките срещу разпространението на коронавируса бе организиран тази вечер в Русе.

Сборният пункт на участниците бе пред Пантеона на възрожденците. Оттам протестиращите организираха шествие по участък от ключов булевард, като затвориха движението за кратко. След това преминаха по пешеходната улица "Александровска", за да стигнат до Паметника на свободата, където митингът продължава с изказвания, съобщи БТА.

Участниците в недоволството се обявиха против зеления сертификат. Те поискаха да имат достъп до продукти, услуги, работни места, обществени заведения и културни мероприятия "без да се налага да се инжектират с експериментални течности или да плащат за тестове".

Протестиращите скандираха "Свобода" и "Не на медицинския фашизъм". Разпънаха и транспаранти с надписи "Долу зелената лъжа", "Да опазим децата на България" и "Не можете да ни отнемете правата, дадени от Бога".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари