Ресторантьори и хотелиери в Русе са в протестна готовност

0
От бранша са категорични, че ако се наложи могат и да бойкотират досега въведените мерки
От бранша са категорични, че ако се наложи могат и да бойкотират досега въведените мерки Видео: Кис 13

Ресторантьори и хотелиери в Русе са в готовност за протест ако се наложат нови ограничения на дейността им.

От бранша са категорични, че ако се наложи могат и да бойкотират досега въведените мерки, информира телевизия Кис 13.

Според председателя на Съюза на хотелиерите и ресторантьорите в Русе Красимир Иванчев, който следи ситуацията с разпространението на епидемията, няма медицинска необходимост от затягане на мерките спрямо техния бранш.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    10
    Stoian
    Този и той плаче за бой,да затварят,алчни мошеници,можем и без тях!Големи викове,и жена му е една мошеничка,аптеките Оптима,такива цени дьржат ,че са за бой!Алчни хиени!
  • 7
    9
    да
    Че да затварят, от колко години преди пандемията още все на загуба работят горките, никакви печалби не декларират, и все на минимална заплата осигуряват персонала. Мъка си е това, а не работа :)
  • 9
    8
    барман
    Краси, за човек от село и без образование, някакъв особен интелект и култура , се справи доста добре в живота. Намери си ченге за ортак, жена завършила МГ, че и висше, направи парички в мътните времена - това не ти ли стига? Седни си на задника и не вдигай шум, че три дъщери имаш, а толкова много хора са теглили бързи кредити и трябва да ги връщат..............
  • 11
    7
    👍шамара
    Никакви помощи за такива като вас.Дерете клиентите безмилостно с измислени надценки. Няма такива цени в източна Европа, а качеството-боклук.Без вас по добре.
  • 13
    6
    мнение
    ами затваряйте обирджии такива. не се наядохте бе - то бива, бива надценки и печалби, ама вашето край няма.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари