Дневен хороскоп за 20 октомври 2021

2
Виж дневния хороскоп за всяка зодия
Виж дневния хороскоп за всяка зодия

Желанието ви да постигнете важен успех или положителни резултати в делата си през този ден, ще зависи от вашата предварителна практическа подготовка за ангажиментите ви днес

В сряда всичко трябва да бъде предварително добре премерено, осмислено, да се види дали ще ви донесе някаква полза, не само за днес, но и за в бъдеще. Лек хаос в работата ви може да създаде кратко напрежение или паника, но и тук умението ви да действате практично ще бъде много важно за вас.

Днес не е време да летите в облаците, да живеете с мечти или да разчитате на обещания и думи на други хора. В такъв случай сами може да си докарате някаква загуба или неуспех. Неприятностите днес, където възникнат такива ще бъдат именно поради неумението ви да действате в настоящата реалност, с правилна преценка на възможностите си в този момент.

Новините днес ще имат важно значение за развитие на ваши планове от петък нататък. 

Овен

Добре ще е днес да проявите малко по-голяма практичност – проверявайте информацията, която получавате, не вярвайте и на красиви обещания, защото има риск да се подведете. Ако искате нещо да се свърши, най-добре го изпълнете сами или, най-малкото – проконтролирайте дали е направено.

Телец

Днес може да спечелите много, ако превъзмогнете личните си пристрастия и действате в името на общото благо, независимо дали става дума за семейството или за служебния ви екип. Внимавайте с тайните любовни връзки – има голяма вероятност да ви разкрият.

Близнаци

Ако днес сте си наумили да водите разговори, не ги отлагайте за утре, защото тогава няма да постигнете нищо конкретно. Ако ви отправят предложение, обмислете го добре – по всяка вероятност ще е изгодно за вас.

Рак

Днес едва ли ще има основания да се притеснявате за финансите си – ще получите средствата, които са ви нужни, дори това да означава други хора да ви окажат помощ. Ако сте решили да кандидатствате за заем, направете го сега – условията за отпускането му ще са благоприятни.

Лъв

Днес не се пресилвайте за каквото и да било – и физически, и психически, защото, дори да го направите, пак може да ударите о камък, а нищо чудно и да си докарате неразположение. Ако нещо не се получава, оставете го за друг ден.

Дева

Денят е чудесен за уреждане на делови взаимоотношения и на финансови въпроси – събитията ще се развиват във ваша полза и с лекота ще постигате онова, което искате. Това ще се случи, само ако се поставяте на мястото на другите и проявявате гъвкавост. Препоръчително е да полагате по-големи грижи за здравето си.

Везни

Денят е много подходящ за действия във финансовата област, които имат отношение към бъдещето – например, да си осигурите финансиране за проект, да си направите застраховка или да вложите средства за реализацията на някоя своя идея. В любовта всичко ще върви гладко.

Скорпион

Днес ще се справите по-добре с предизвикателствата, ако не се носите по течението, а вземете нещата в свои ръце. Бъдете по-смели, защото ще трябва сами да извоювате онова, което ви е нужно. Добър ден за работа – във всеки един аспект.

Стрелец

Днес ще ви вълнуват по-практични въпроси, включително финансови. При общуването с другите ще се водите предимно от собствените си желания и амбиции, което може и да не се хареса на някои хора – например на половинката ви, който/която ще има нужда от повече внимание и разбиране.

Козирог

Днес ще проявявате склонност да критикувате хората около себе си и да им посочвате грешките. Това обаче едва ли ще накара другите да станат по-добри – най-много да досадите на някого. Опитайте се да се издигнете „над нещата” и не изпадайте в излишни подробности.

Водолей

Днес във ваша полза ще е да имате чувство за мяра и да не прехвърляте границите, като поемате много храна, алкохол или вредни вещества. Ако не се чувствате добре, помислете дали не сте нарушили баланса и дали във всекидневието си не сте прекалили с нещо.

Риби

Днес успехът ви ще зависи от това дали сте способни да работите в екип. Не бъдете твърде мнителни и се доверете на хора, за които чувствате, че са на една вълна с вас и са готови да ви съдействат. В днешния ден лесно бихте могли да установите кое не е както трябва и да направите нужните корекции.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари