Динко от Ямбол паркира лъскав „Хамър“ насред детски кът

1

„Бозавия от „Бандата на Рижите“ или борец за справедливост, преценете сами“, пише гневен читател,

Динко Вълев от Ямбол твърди, че се бори с лошите мигранти, които искат да превземат България. Следователно той трябва да бъде за пример на останалите българи.

"Вижте какъв пример даде днес в Свети Влас т. нар. „ловец на бежанци“, пише читател, предаде ФЛАГМАН.

Той е изпратил снимки, на които се вижда как огромен бял джип „Хамър“ е паркирал върху тротоара насред детски кът. Според него майки с колички буквално са принудени да заобикалят лъскавото возило, а играещите на площадката малчугани слаломират покрай баровския автомобил с пловдивска регистрация.

„Това е абсолютно безобразие! Някакви ямболии държат батута на детската площадка и татуиран тип със светла коса постоянно кисне при тях. Направи ми впечатление, че често паркира, където му падне и най-вече на забранени места. Едва когато се вгледах по-внимателно, го разпознах – това е Динко от Ямбол. Жена ми редовно води детето да играе там, но с този огромен джип вече е навъзможно. Бозавия от „Бандата на Рижите“ или борец за справедливост, преценете сами“, пише читателят.

Той уточнява, че зоната е абсолютно забранена за автомобили, за да не пострада някое невръстно дете. Правилата обаче явно не важат за набралия популярност през последните месеци Динко, коментира нашият читател.

Източник: flagman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари