Даниел Митев: Полезният ход е правителството да подаде оставка

0
Големият проблем е, че не се държим като лоялен член на Европейския съюз и НАТО
Големият проблем е, че не се държим като лоялен член на Европейския съюз и НАТО Снимка: NOVA

Не знаем какво означава техническа помощ за военни цели

Кирил Петков се озова в ролята на заврян зет. БСП отново се наложи и не знам къде на кога са му червените линии. Това каза депутатът от ГЕРБ Даниел Митев в предаването "Здравей, България" по Нова телевизия.

По думите му големият проблем е, че не се държим като лоялен член на Европейския съюз и НАТО.

Положението е унизително. Премиерът си прави си евтин ПР със спасяването на българските моряци. Беше решил да се качи в самолета само, за да излезе пръв, каза още той.

"Правителството може да си дава хуманитарна помощ и вече го прави, защо трябва да се взема решение от Народното събрание. Щели да приемат мерки за последиците от санкциите защо им е парламентът. Полезният ход е правителството да подаде оставка. Докато си говорим за Украйна правителството продължава да се занимава с меморандума. Дадоха енергетиката на България на една офшорка, която пере руски пари. Докато правителството се гъне и гърчи по темата за Украйна, енергетиката ни се обвързва сериозно с руски капитали. За пореден път се готви грабеж", отбеляза още Митов.

Според депутатът темата за енергетиката е свързана с положението в Украйна, освен военната помощ.

"Правителството може да взима всякакви решения, но има линия, след която парламентът може да санкционира тези решения. Темите от обществено значение се отклоняват в посока да коментираме неща, които затулват истинския въпрос какво правителството прави с българските пари", добави още той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    3
    Урод
    Да ви ЕПМ Герберастка!
  • 8
    2
    dani
    Г-н Д.М. и колегите му от парламентарната група на ГЕРБ забравят,че в момента не управляват.Защо на реверите им не се вижда нашето знаме,а това на чужда държава?Беше външен министър-какво точно направи за България?Такъв ястреб е,но се съмнявам да е виждал как изглежда военно поделение отвътре,защото такива като него не служат.Прави впечатление,че неслужилите в армията са най-големите ястреби и разбирачи от военна наука-разбират от тактика и стратегия по-вече от кадровите военни.
  • 7
    1
    Абе, пундек...
    Да дойдете вие за да продължите с кражбите. Млъкни слънчоглед, ти който си въртиш гъза за да бъдеш на власт. Никога!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари