Любен Дилов-син: Имам усещането, че управлява Корнелия Нинова

1
Според него с решението за военната помощ за Украйна коалицията просто е целяла да скрепи управлението
Според него с решението за военната помощ за Украйна коалицията просто е целяла да скрепи управлението Снимка: bTV

Според него с решението за военната помощ за Украйна коалицията просто е целяла да скрепи управлението

"Имам усещането, че управлява Корнелия Нинова, защото цялата коалиция клекна и прие това безумно решение, което дори ние трябваше да го гласувахме“. Така коментира военно-техническата помощ за Киев от София Любен Дилов –син, депутат ГЕРБ-СДС по bTV 

Изиграхме партия шах, свързана с позицията на България по отношение на помощта за Украйна. Това е жестока акробатика, с която всъщност не се цели да се помогне на Украйна или да не се помогне, а просто да се скрепи и управлението. Аз не знам какво да мисля, не знам кой управлява в момента“, каза той.

Според него коалицията и парламентът са се помолили на Нинова да не напуска по този начин:

Наистина парадокс, който се дължи на напълно нескопосаното управление на Кирил Петков“.

Според него по времето на управлението на Бойко Борисов енергийните цени са били стабилни и за вътрешния, и за външния пазар.

"Сега ни чака тотален шах с новите цени, които чакаме да се обявят от КЕВР и не знам как ще си плащаме сметките“, добави Дилов – син.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    4
    Външен наблюдател
    Нинова е единственият останал разумен политик в това правителство! Само тя остана единствена ,която винаги е защитавала български национален интерес!Направи го и сега. Дано ние българите да го осъзнаем .Колкото по-бързо , толкова по- добре за България!
  • 2
    3
    Нели КОЛЕВА
    ''..., което дори ние трябваше да гласуваме."- Л.Дилов-син. Извинете , но не видях никакво насилие по време на гласуването . Б.Б. ви нареди- вие изпълнихте желанието му. Не търсете вината там, където не е. Всеки депутат би трябвало да гласува по съвест, но явно Вие- депутатите нямате такава. ДНЕС укр. посланик каза , че той е написал писмото, а не Зе. Това означава ли, че всеки посланик може да Ви изпрати писмо с искания , и Вие ще гласувате с ДА?
  • 2
    2
    Маринов
    По отношение този индивид,само една мисъл ми се натрапва,че през целия си живот,не е оставил нещо с което да е бил полезен на народа си.Станал известен в малкото си обкръжение, благодарение авторитета на своя родител.Големият Георги Аспарухов и той има син,но момчето продължи само да гледа снимките на своя родител.Сещам се,че от всяко дърво свирка не става!
  • 2
    1
    Rino
    Ще имаш такова усещане, защото се насRахте като управлявахте и допуснахте комунистите да дойдат на власт. Сега духайте супата.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари