Четирите зодии, които ще имат късмет през седмицата 27-31 декември 2021

1
За кого предстоящите дни ще са особено успешни?
За кого предстоящите дни ще са особено успешни?

Публикуваме астро прогноза за 4-те зодии, които ще имат много късмет през седмицата 27-31 ДЕКЕМВРИ 2021 година, споделена в Актуално:

КОЗИРОГ

Има доста неща, които се случват през това време за вас и вместо да гледате на живота или чувствата си от гледна точка на другите, вие ще го гледате от своята собствена. Всичко това е част от по-голяма промяна и вече не взимате решения според това, което другите мислят или чувстват, а се основават единствено на вашите желания. Насладете се на яснотата, която идва днес с познаването на собствената си истина, защото това ще ви води напред.

ОВЕН

Чувството за вина, срам или дори съжаление е нещо, което често може да ви тежи и да ви попречи да правите смели и правилни ходове в живота си. Но тази седмица вероятно ще хвърли малко повече светлина върху това как всъщност трябва да бъдете. Въпреки че обикновено сте ориентирани към действие, този транзит ви позволи да влезете по-дълбоко в собственото си изцеление и да затворите някои от онези рани, които са тежали на сърцето ви.

ВОДОЛЕЙ

Тази седмица е началото на размишлението за това какво наистина означават за вас взаимоотношенията в живота ви, както и какво означава също и ангажираността. Преди да можем да решим дали искаме да се ангажираме с нещо, това ни помага да разберем действително какво ще ни донесе, а тази седмица ще откриете, че всяка дейност и цел към която поемете, ще ви носи само позитиви.

РИБИ

Въпреки че трябва да можем да говорим за нашите нужди, понякога става дума и за това да си тръгнем. Днес помислете какво означава домът, разгледайте живота си и вижте какво означава за вас. Хората се грижат за вас по начините, от които се нуждаете, или по начин, по който на тях им се струва правилен? Тази седмица ще сложите ограничения на тези, които не ви разбират и ви вредят и изведнъж сякаш по магия, сърцето ви ще се отпусне.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари