Седмичен хороскоп за 11 - 17 декември 2017

0
Виж седмичния хороскоп за всички зодии
Виж седмичния хороскоп за всички зодии

Овен

Ако сте родени под знака на Овен в средата на декември ще преживеете събития, които ще ви изненадат приятно. За някои от вас те могат да имат връзка с нови хора в кръга от роднини, приятели или колеги. За други може да е начало на интимно или перспективно запознанство. През тази седмица може да преживеете разочарование или да се ядосате на някого поради разминавания или недоразумения свързани с пари или с финансов документ. Би било добре да нямате някакви специални очаквания свързани с пари и да се опитате да контролирате максимално семейния или личния си бюджет. През тази седмица ще имате повод да посрещнете гости в дома си или вие ще бъдете поканени на събиране в дома на роднини или приятели. Любовните срещи, романтичните преживявания ще имат специално място в живота ви през тези седем дни. Възникването и развитието на една неприятност през последните дни или седмици ще изиска от вас да вземете конкретно решение или да действате срещу някого, който с хитрост или манипулации действа във ваш ущърб. Това ще бъде неблагоприятна седмица за съдебни или юридически дела и ангажименти. Положителна роля в живота ви сега ще има на хора родени под знака на Телец, Козирог или Дева.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец през тази декемврийска седмица ще имате динамични контакти с млади хора, които живеят или работят в друго населено място или държава. Някои от вас могат да посрещнат гости в дома си, включително от далечно разстояние. През седмицата може да ви зарадва жест на внимание или подарък от страна на жена. За това не е задължително да имате повод. Някои от вас обаче ще приготвят подарък за жена свързан с неин рожден ден или юбилей. През седмицата може неочаквано да изгубите или забравите някъде неголяма сума пари. Може да направите необмислен разход или да вложите пари в нещо, което ще получите след време. Ще преживеете и изненади, които ще имат връзка с вашето минало. През седмицата ще ви зарадват различни новини, покана или предложение, което ще има връзка със семейството ви или с ваш родственик. Възможна е покана за годеж, сватба или друго важно събитие от подобен характер. През седмицата добри новини или специални събития могат да се преживеят с човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби. Жените над 35 години ще отделят време и средства за подаръци, с които да зарадват близки и приятели за Коледа или Нова Година. Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване за младите представители на знака Телец.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци през тази седмица ще се сблъскате с някои финансови притеснения, на които обаче по един или друг начин ще успеете да намерите разрешение. Може да възникне неочакван разход, който първоначално да ви обърка или уплаши. През седмицата ще имате интересни професионални отношения, срещи или друг вид контакти с мъж, който е ваш познат или познат на ваш приятел. За съжаление, не всички ваши очаквания за тази седмица ще имат късмет да се развият благополучно. Един срив или неочаквана ситуация в личен или обществен план ще обърка и провали ваш план, идея или мечта. Възможно е да присъствате на събитие по неприятен повод или да получите неприятна новина свързана с човек, когото познавате. Леко здравословно неразположение на ваше дете или внуче ще премине бързо. Мнозина ще се зарадват на новина свързана с бебе или с дете. През тази седмица ще имате важни или интересни финансови отношения свързани с хора родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец. Всяка финансова ситуация тази седмица ще бъде разрешена благодарение на комбинативния ви ум. Мъжете Близнаци над 35 годишна възраст ще имат много силно време за постигане на прогрес и успех в работата си. В голяма степен за това ще разчитате на вече изградени професионални приятелства и бизнес контакти.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак тази седмица може да ви зарадват различни материални придобивки или подаръци, за които все пак интуитивно сте имали очакване. Те могат да дойдат чрез вашите семейни връзки или да са чрез вашата работа. През седмицата може да ви изненада неочаквана сполука от лотария или томбола, от сполучлива за вас сделка и др. През седмицата ще мислите с какво и как да изненадате или зарадвате вашите близки родственици. Ще отделите значителна сума пари за подаръци или други приятни преживявания. Особено оригинални в този план ще бъдат влюбените представители на знака Рак. През седмицата може да възникне необходимост от грижи или лечение свързано с мъж от кръга ви роднини. Сега по-трудно развитие ще имат вашите контакти с мъже, отколкото с жени независимо от вашия собствен пол. Жена, която е ваша приятелка или позната ще ви разоварова или натъжи с нейни действия или със събитие в нейния живот. Мъжете над 35 годишна възраст да обърнат по-сериозно внимание на различните симптоми на здравословно неразположение. Жените над 35 годишна възраст ще преживеят различни разочарования или неприятни събития свързани с човек от приятелското си обкръжение.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв през тази седмица ще възникне временно напрежение в отношенията ви с дете или с млад човек от семейството ви. Причина за конфликт може да бъде и ваше собствено дете или ваше желание да имате такова. Какъвто и да е проблема той ще дойде и изчезне като "пролетен дъжд". А и Коледа наближава.... През седицата може да имате по-неясни или сложни отношения с познат или колега роден под знака на Козирог, Телец или Дева. Каквото и да е конкретното събитие, то вещае едно дълготрайно охлаждане на отношенията ви или раздяла. През тази седмица ще имате "попътен вятър" при реализирането на ваши планове свързани със семейството ви или с роднини, които не живеят при вас. Ще се преживее важно събитие от семеен характер свързано с човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби. Седмицата може да ви донесе неприятна или разочароваща ви новина свързана с млада жена от семейството ви и плановете или очакванията, които сте имали за нея. Възможно е млада жена да напусне дома ви за празниците или за по-дълъг период от време. Младите мъже Лъв ще се разделят с някои хора от кръга си приятели или колеги поради различни житейски причини. Младите жени Лъв ще обмислят възможност за промяна на квартира или жилището, в което живеят в момента.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева през тази седмица на месец декември ще ви изненадат различни новини или събития свързани с пари или с финансов документ. Сега могат да възникнат неочаквани нови възможности за по-добри доходи, по-добри печалби (ако сте търговец или производител) и др. Едно конкретно събитие свързано с пари може да изиска важно решение или действие в рамките на тази седмица. През тези седем дни ще ви зарадва новина или документ от друго населено място. Това може да има връзка с ваше предстоящо пътуване, гостуване, работа и др. Малките загуби или неприятности сега ще бъдат с цел да направят седмицата ви поучителна, да ви покажат ваши грешки или неща, които нямат смисъл в живота ви. Сега ще бъде важно вие самите да откривате промисъла на подобни събития, защото те не са във ваш ущърб, напротив! Една неочаквана ситуация на работното ви място може да предизвика силен стрес и уплаха. Това може да има връзка с грешка, злонамерени действия, измама, фалшиви документи или повредена стока, техника и др. В работата си бъдете предпазливи в отношенията си с хора родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец. През седмицата следете внимателно новините и информацията, която ще получите чрез хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни средата на декември ще се окаже по-трудно, натоварено или емоционално ангажирано време. Може да изпитате липсата на един човек, който не е до вас или да преживеете някаква житейска раздяла. През седмицата ще имате повече странни сънища, предимно свързани с починали хора или места, където отдавна не сте били. Ще се преживее странно събитие, неочаквано или неразбираемо на този етап, което ще има връзка с човек роден под знака на Телец, Дева или Козирог. През седмицата може да имате финансови отношения с жена над 35 години, която вероятно е ваша родственица. Тази седмица ще бъде благоприятна за развитието на ваши професионални планове, за нова работа или развитие на нова дейност, семеен бизнес и др. Възможно е да ви зарадва една нова придобивка в дома ви, която ще спомогне ваша дейност в домакинството. През седмицата може да разговаряте с приятели по финансови въпроси, относно действия, които ще ви донесат някаква облага или допълнителен доход. Финансов успех на приятел може да се окаже повод за малко празненство. През седмицата особено благоприятно развитие ще имат ваши финансови действия и контакти с хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци. Жените над 35 години могат да очакват пари от различни източници или благоприятни новини свързани с тях. Подобни действия по-скоро ще имат връзка с вашите семейни или роднински отношения, но е възможно и едно по-различно развитие.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион през тази седмица ще ви разочароват действията на човек, който живее в друго населено място. Може да се окаже, че сте били излъгани, подведени от невярна информация или обещание и др. Ако пътувате тази седмица бъдете много внимателни с лични документи, транспорт и всичко останало, което ще определи успеха и комфорта на едно такова пътуване. Тази седмица непременно избягвайте домашните конфликти, които ще създадат нежелано напрежение в семейните ви отношения преди празниците. Говорете предварително за разходите или приходите в семейния бюджет, планирайте заедно всяко действие свързано с пари, дори да е малка сума. През тази седмица повод за радост, събиране, срещи и разговори ще бъде бебе или малко дете от кръга ви роднини. Мнозина ще са част от празненство свързано с дете. Седмицата ще бъде благоприятна да прекарате повече време навън с деца или внучета, на интересни и забавни места, детски спектакли, концерти и др. Тази седмица вещае различни изненади свързани с млад мъж, които ще са начало или завършек на един важен за него успех, житейска промяна и др. Мъжете до 35 годишна възраст ще имат много успешна седмица. Ще имате шансове, късмет, а всичко останало като развитие ще зависи от вашата активност, мобилизация, чистота в действията ви.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец тази седмица ще постави на сериозно изпитание ваши семейни, приятелски или професионални отношения с хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион. Ваши минали грешки, набързо дадени обещания или прошка, сега ще се окажат в основата на събития с неприятно развитие. Би било добре да не правите някакви големи планове за тази седмица, а да се опитате да следвате спокойно и мъдро събитията през тези седем дни. Повечето от вас ще са наясно, че нищо не се преживява, ако няма някакъв смисъл. Сега може да имате специални или конкретни очаквания свързани с човек роден под знака на Стрелец, Овен или Лъв, които ще се реализират по най-добрия начин. Седмицата може да се окаже по-сложна или непредсказуема за тези от вас, които имат ангажимент със съдебно или юридическо дело. През седмицата може да се наложи да се погрижите за здравето на мъж, който е ваш роднина. През тази седмица може да разберете за неприятности в живота на момиче или млада жена. Мъжете над 35 годишна възраст въпреки по-големите си притеснения или страхове за бъдещето, ще имат една успешна и продуктивна седмица. Ще възникнат възможности за допълнителен доход или нови познанства с хора, които ще окажат в бъдеще ценна помощ за вас. Жените до 35 годишна възраст ще имат затруднения около важен документ, договор. Може да възникне забавяне на важна информация или да се постигне някакъв успех с преодоляването на различни затруднения.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог тази седмица очаквайте неочаквано развитие на най-различни ваши планове, повечето от тях свързани по някакъв начин със семейството ви. Възможни са неочаквани събития и преживявания с ваши роднини, които ще са определено положителни. Особено интересни моменти могат да се преживеят с родственици родени под знака на Рак, Скорпион или Риби. В материален план сега може да изживеете разочарование свързано с ваши придобивки, подаръци, покупки. Може да повредите важна за домакинството техника или друг подобен инцидент на работното си място. Ако имате очаквания свързани с някаква придобивка чрез човек роден под знака на Овен, Стрелец или Лъв сега може да останете разочаровани. Някои от основните ви планове за близкото ви бъдеще тази седмица ще изискат едно по-сериозно планиране. Това особено важи ако ви предстоят по-сериозни разходи или ако очаквате по-добра печалба. Ако очаквате парични постъпления тази седмица, то нещата би трябвало да се развият така, както сте информирани предварително. Седмицата може да бъде запомнена с едно неприятно събитие, недоразумение или охлаждане на отношения с човек от кръга ви приятели. Това важи и за любовната ви връзка.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей през тази седмица може да имате най-различни очаквания (предимно финансови) свързани с жена, която живее в друго населено място. Някои от вас могат да очакват пари от жена, други да изпратят пари на жена и др. Различни събития през тази седмица могат да ви поставят в ситуация да вземете важно решение или да предприемете конкретни стъпки към началото на една промяна. Всичко това ще изиска едно по-специално внимание от ваша страна особено по отношение на получена информация или дадени ви от други хора обещания. Ако сте ангажирани със съдебно дело може да имате успех, ако не използвате хитрости, лъжи и други подобни действия. През тази седмица може да получите със закъснение една новина, информация за вече случило се събитие и др. Някои от вас ще направят разход за документ, билет или нещо друго, което ще се преживее към края на месец декември. През тази седмица може да сте податливи към здравословни неразположения или да ви се наложи да се погрижите за здравето на близък човек. Ако имате домашни или жилищни проблеми, тяхното разрешаване едва ли ще се случи тази седмица. Седмицата ще е благоприятна за младите жени Водолей и за развитието на техни планове свързани с пътуване или с пари.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби през тази седмица в отношенията ви с мъж търпението ви ще бъде поставено на изпитание. Вероятно той ще бъде ваш роднина, приятел или бизнес партньор. Любовният живот на син, внук или друг млад мъж от кръга ви приятели или роднини ще бъде обект на най-различни разговори, обсъждания, събития или събиране. Възможно е да сте част от събиране свързано с личен празник на момче или млад мъж: раждане, рожден ден, кръщене, юбилей и др. Тази седмица ще бъде интересна и успешна за работата или бизнеса ви. Едно ново познанство, контакт ще отвори шанс за по-перспективна работа или бизнес. Ще развиете нови професионални контакти, ще намерите нови клиенти или нови пазари. Следете по-внимателно професионалните си контакти с хора родени под знака на Телец, Дева или Козирог, които ще имат положително влияние за вас. През тази седмица може да получите неприятна новина свързана със събитие в живота на жена (вероятно ваша роднина, приятелка, съседка или колежка). Ще имате по-трудни отношения с жени родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци, но това ще е поради важността на определени събития, в които ще бъдете въвлечени. Мъжете над 35 години ще преживеят един конфликт, но ще успеят да защитят своя позиция или идея. Младите мъже Риби ще имат интересен любовен живот с момиче, което живее, учи или работи в друго населено място или държава.

Източник: astro.velida.net
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари