Седмичен хороскоп за 25 - 31 декември 2017

1
Виж седмичния хороскоп за всички зодии
Виж седмичния хороскоп за всички зодии

Овен

Ако сте родени под знака на Овен в последната седмица на 2017 на някои от вас може да им се наложи да се погрижат за здравето на близка родственица. Може да имате по-трудни отношения с жени, които да ви създадат нежелано напрежение в ежедневието. Седмицата ще бъде благоприятна във финансов план и ще може да реализирате планове или очаквания свързани с пари. Неочаквани неприятности могат да възникнат поради инцидент или злополука по невнимание, разсеяност, самонадеяност. Може да ви натовари емоционално една неприятна новина за събитие в страната, където живеете или от световен мащаб. За тези, които ще работят през тази седмица, са възможни приятни моменти, малки забавления или емоции свързани с различни празнични изненади. В последните дни на годината може да ви зарадва новина или предложение свързано с работа или бизнес. През седмицата може да възникне напрежение или спор с дете или внуче, което не живее при вас. Конфликта е възможно да бъде и заради него, а не със него. Жените над 35 години да не пренебрегват нито едно здравословно неразположение.

Телец

Последната седмица на 2017 ще е трудна за предсказване за представителите на зодиакалния знак Телец поради различни неочаквани, променящи се планове и новини свързани с млади хора. Сега развитието на едно ново или старо приятелство ще ви даде много положителни и неочаквани емоции и преживявания. Ще имате благоприятна седмица за нови познанства с хора от близо и далеч. Седмицата ще бъде благоприятна за всякакви събирания свързани със семейството, със сключване на брак или за приемане на нови хора в кръга ви от роднини. Любовта също ще ви предложи различни емоции през седмицата и в Новогодишната нощ. Сега може да ви притеснят по-големите разходи или по-малките приходи, но това ще са малки временни притеснения. През тази седмица ще преживеете важно събитие свързано с мъж, като е възможно той да бъде роден под знака на Козирог, Телец или Дева (но не е задължително!). Младите представители на знака Телец ще преживеят различни промени в плановете си, както за седмицата, така и за празничните дни.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци през тази седмица ще ви ангажират или развълнуват различни планове и събития свързани с пътуване или с хора от друго населено място. Ще имате благоприятно време за пътуване, но повечето от вас ще предпочетат да си останат там, където живеят. През тази седмица не си давайте надежда за получаване на пари (извън това, което получавате регулярно). Сега могат да възникнат различни забавяния, отлагания, пропуски или грешки свързани с пари. През седмицата може да очаквате най-различни приятни емоции в дома си. Поводи няма да липсват и те няма да са свързани само с Новогодишните празници. За някои от вас седмицата вещае нова придобивка в дома или приятна изненада. Сега ще имате срещи и контакти с най-различни хора, които ще споделят с вас полезна и интересна информация, впечатления и др. Някои от вас може да се ангажират с важен документ в последните дни на годината. Като цяло сега може да очаквате прилив на положителни емоции, на надежди и очаквания за по-хубави неща през 2018. Това особено важи за тези от вас, които планират по-големи покупки като дом, имущество, кола и др.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак последната седмица на 2017 ще бъде доста неспокойна и напрегната за вас. Ще се редуват лоши и добри новини и събития. Те не винаги ще ви касаят пряко, може да сте само свидетели на тях или да ги следите по новинарските страници и телевизии. Сега очаквайте разговори, срещи или предложения с приятели. Може да очаквате среща с приятел, който ще пристигне във вашия град или село за Новогодишните празници. Възможни са и нови познанства с хора от близо и далеч. През тази седмица ще ви зарадват подаръци или жестове на внимание от страна на роднини или приятели. Може да спечелите някаква награда или бонус, които да се окажат доста полезни за вас. За тези представители на зодиакалния знак Рак, които ще имат тази седмица здравословен проблем, лечението може да се окаже по-дълготрайно или да изиска престой в болница. Седмицата не е благоприятна за работа или бизнес, затова бъдете максимално концентрирани и изпълнителни.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв Тази седмица ще имате ангажимент свързан с близка жена или важно събитие в нейния живот: рожден ден, имен ден, юбилей и други. Това ще бъде благоприятно време за годеж или сключване на брак. Седмицата вещае много положителни емоции и преживявания свързани с дете. Някои от вас ще направят разходи свързани с дете или ще получат пари заради дете. През седмицата избягвайте напрежение в отношенията си с мъже, които не живеят заедно с вас в един дом. Любовният живот на родените под знака Лъ ще е емоционално нестабилен. Може да изживеете много силни емоции, но и да преминете през неприятни конфликти или разочарования. Всичко ще зависи от вашето собствено его и стремежа ви да реализирате само своите желания и очаквания. Жените Лъв ще имат благоприятно време за семейни събирания, за изпълнение на ангажименти и задачи свързани с роднини и др. Мъжете Лъв над 35 годишна възраст ще са напрегнати поради неизпълнени ангажименти и планове, въпреки дадено от тях обещание.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева през тази седмица може да имате притеснение около пътуване свързано с момиче или млада жена. През тази седмица ще имате финансови постъпления в дома си, но те ще са очаквани и в този план едва ли ще преживеете някаква изненада. Мнозина ще похарчат пари за дома си свързани с покупка на някои необходими вещи за бита и др. Възможно е да получите важен за вас документ или предложение от финансов характер. През тази седмица някой ще прояви желание да разговаря с вас по сериозен въпрос. Бъдете нащрек с това, което ще ви се каже или което ще ви поискат. "Споделената" информация може да се окаже добре премислена предварително лъжа или интрига. През седмицата ще ви изненада новина свързана с момче или млад мъж. Младите жени Дева, които ще пътуват тази седмица могат да срещнат различни затруднения, неприятности, забавяния в транспорта и др. Младите мъже Дева ще получат неочаквани покани или предложения. Ще ви изненадат новини за ваши приятели или познати.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни последната седмица на годината ще ви донесе силни емоционални преживявания. Може да изживеете тъга или разочарование свързано с човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева. Но може точно такъв човек да ви даде надежда за нещо хубаво, което тепърва предстои да се случи. Мнозина ще очакват новини или разговори с млад мъж. През тази седмица могат да ви разстроят новини свързани с хора, които познавате и някакви житейски драми в техния живот. През тези седем дни може да се зарадвате на подарък или придобивка чрез момиче или млада жена. Седмицата вещае различни празници или събирания свързани с момиче. Младите мъже Везни ще очакват едно предложение документ, покана или друга важна информация. Това може да има връзка с Новогодишните празници, но може и да е определящ фактор за старта на 2018. Младите жени Везни могат да имат късмет в някаква томбола, лотария или друга игра на късмета.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион пред вас е седмица за любовни преживявания, стабилизиране или узаконяване на една романтична връзка и др. Седмицата ще благоприятства и новите запознанства с хора от близо и далеч, които ще имат интересно развитие през 2018 година. През тази седмица може да очаквате гостуване на мъж в дома си. През последната седмица на 2017 могат да ви изненадат тайни, клюки или интриги свързани с хора от дома ви или с хора от кръга ви роднини. Бъдете внимателни с техниката и битовите уреди в дома си. През тази седмица и да мислите семейните си проблеми и неприятности, едва ли ще намерите тяхното разрешение. По-добре си дайте време да се насладите на празниците такива каквито са... Мъжете над 35 години може да пътуват за Новогодишните празници, като това ще е свързано с предварителен ангажимент с роднини или приятели.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец в последната седмица на годината определено ще дадете преднина на положителните емоции около празниците. Ще се радвате на малките жестове на внимание, на дребните удоволствия или радостни новини, които може и да не ви засягат пряко. Тревогите няма да изчезнат сега, но ще оставите тяхното разрешаване за началото на 2018. И така трябва да бъде... През тази седмица ви очакват доста големи финансови разходи или действия свързани с по-голяма сума пари. Бъдете внимателни в действията си, за да не допуснете излишен разход за нещо, което сте могли да избегнете. Тази седмица няма да е от най-лесните и приятни за работа, особено за жените Стрелец. Ако имате професионални ангажименти не допускайте лесни и глупави спорове, конфликти и всякакъв вид напрежение. През седмицата може да възникне здравословен проблем свързан с дете или внуче, което ще е разход и грижа за родителите, но без особени усложнения. Ако имате очакване свързано с пари за дете или от дете, то събитията могат да имат различно развитие.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог през тази седмица ще си направите излишни притеснения за едно или друго. Като цяло нещата при вас се развиват в градивна посока, стига да запазите темпото, да не изпадате в необясними депресии или мързел. Ще ви се дадат шансове, които не бива да изпускате. През седмицата може да ви натъжи решение или постъпка на момиче или млада жена. В действителност ще се окаже, че тя е направила най-добрия избор или е взела най-правилното решение. През седмицата може да очаквате подарък или пари от страна на мъж или чрез работа с мъже. Младите жени Козирог ще имат много силна и успешна седмица, която ще им помогне да загърбят едно разочарование или проблем. Мъжете над 35 години ще имат седмица, която могат да запомнят с една специална покупка подарък или печалба. Тази седмица ще бъде важна за професионалното развитие или бизнес на младите мъже родени под знака на Козирог. Ще получите важна информация или предложение свързано с работата ви, което може да обмислите, но не бива да пренебрегвате или изпускате.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей седмицата може да ви натовари психически и емоционално чрез един неприятен спор или конфликт с жена. Ако можете да избегнете тази ситуация, дори с цената на труден за вас компромис - ще е най-доброто за вас сега. През тази седмица може да очаквате най-различни изненади, които ще дойдат предимно чрез ваши приятели или познати. Едно неочаквано познанство ще сътвори нова история в живота ви през 2018. Седмицата вещае за повечето от вас добри финансови приходи или добри новини свързани с пари. Може да спечелите някаква печалба, но няма да е голяма и като, че ли няма да ви изненада. Сега преди всичко трябва да насочите вниманието си към позитивни неща, към посрещането на Новата година с оптимизъм и вяра в по-добрите неща. Всичко негативно около вас го игнорирайте или отстранете (поне за известно време). Жените над 35 години ще са много чувствителни и емоционални, което може да ги направи излишно докачливи и напрегнати.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби тази седмица ще имате много семейни ангажименти и задачи. Трудно ще намирате време за почивка и за самите себе си. Мнозина ще разчитат на вас за много неща и вие трудно ще откажете своята помощ или присъствие. През седмицата може да преживеете промени в планове свързани с дете или с гости, които ще очаквате в дома си. Избягвайте да давате на децата си да играят или да използват техника или вещи, за които нямат умения или не са подходящи за тяхната възраст. В любовния ви живот едва ли ще преживеете някаква изненада, затова оставете събитията да се развиват естествено. Не си давайте надежда, не искайте обещания и се радвайте на това, което имате в момента. Тази седмица може да получите покана за пътуване или да тръгнете неочаквано на път. Интересно развитие ще имат ваши контакти с хора от различни населени места и държави.

Източник: astro.velida.net
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари